Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » . Fiam 14 éves elmúlt és most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

. Fiam 14 éves elmúlt és most az apjához szeretne menni. Amit én nem szeretnék. Az a baj, hogy a fiam ott is szeretne lakni és nálam is. Annak idején nekem ítélte a bíróság. Tudok ellene valamit tenni?

Figyelt kérdés
2013. jún. 16. 19:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

A gyerek nem a te tulajdonod! Nem birtokolhatod úgy, mint egy tárgyat! "Annak idején nekem ítélte a bíróság" akárcsak egy bútort. De a gyerek önálló szemény, aki nem tárgy, és akinek lelke, érzései vannak.

Ha a gyerek az apjához akar menni, akkor oka van rá, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a saját önzésed fontosabb, és nem akarod, hogy neki jó legyen, direkt keresztbe akarsz tenni neki.

Igen tudsz ellene tenni, de megakadályozni nem tudod, csak megnehezíteni és hátráltatni, aminek az lesz az eredménye, hogy teljesen magad ellen hangolod és méginkább elveszíted.

2013. jún. 17. 09:21
 12/13 Jannuss válasza:
A kérdező egy igazi f.a.sz.k.a.l.a.p! Nem érdemled meg a gyereket, a gyerek nem egy tárgy. Ikább legyen az apjánál, ha már ekkora k.ö.c.s.ö.g vagy.
2013. jún. 27. 12:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Nagyon könnyen ítélkeztek! Jó, a kérdező is eltűnt, de lehet, apuka olyan ember, akinél nem biztos, hogy a legjobb lenne a gyereknek.
2013. jún. 28. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!