Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyerektartas adhato termeszetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerektartas adhato termeszetben?

Figyelt kérdés
Bizonyitott h anyuka nem a gyermekre kolt, bulizik stb... Sajnalom a fiamat, mert amit kapnak ruhakat azok nagyobbak 4szammal... Cipo is.. De en a 60ezres gytartason felul nem tudok neki venni... Valsag utolert engem is..
2013. jún. 9. 10:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ha tudod bizonyítani, hogy nem a gyerekre költ, és eltelt két év a gyerekelhelyezés óta, esetleg kérd, hogy nálad helyezzék el a fiadat.
2013. jún. 9. 10:20
 2/17 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ez kimaradt: tudtommal nem lehet gyerektartást természetben fizetni.
2013. jún. 9. 10:23
 3/17 anonim ***** válasza:
29%

1. A gyerektartást NEM lehet természetben adni.

2. Az anya nem arra van kötelezve, hogy havonta a gyerektartás összegéért vegyen valamit a gyereknek, ugyanis a gyereknek kell ennie, ami pénzbe kerül.

3. HONNAN KAP a gyerek ruhákat, vagy az anya VESZI? Mekkora a gyerek, hogy 4!!!! számmal nagyobb ruhákat TUD hordani - ugyanis ha ez igaz lenne, akkor a gyerek meg sem tudna bennük mozdulni.

4. AZT hogy bizonyitod be, hogy az anya a GYEREKTARTÁSBÓL bulizik és nem a saját pénzéböl?

5. Egy anyának (is) joga van bulizni, elvégre attól, hogy VAN gyereke, még nem lett belöle apáca.

6. Ha szerinted ennyire nem jól látja el a gyereket, akkor kérd, hogy ezentúl nálad legyen elhelyezve, és akkor be tudod bizonyítani, hogy TE jobban ellátod.

2013. jún. 9. 10:31
 4/17 A kérdező kommentje:
Gyesen van ujra, uj parja is elhagyta.. Szoval nem dolgozik.. 4eves 98-as ruhak helyett 116-os van rajta allandoan, 25-os a laba de 29!!! Es a cipoje... Nem foz...soha nem is fozott...
2013. jún. 9. 10:41
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Pereld el a gyereket. Ezek már megállják a helyüket bíróságon.... gyakorlatilag elhanyagolja a gyerekét. Én biztosan jelenteném, ha ilyet tenne.
2013. jún. 9. 10:47
 6/17 anonim ***** válasza:
56%

Gondolom, kapta valahonnan a ruhákat, és ekkora méretben voltak, ezt kell hordania a gyereknek. :( Feltűri az ujját-nadrágszárát és kész, egy kezeslábas rajta marad úgy is...

Én is azt tanácsolom, mint a többiek: próbálj meg a felügyeletért küzdeni.

2013. jún. 9. 10:49
 7/17 A kérdező kommentje:
Albit addig fizettem neki mig nem koltozott hozza a masik srac.. Most a srac anyja fizeti, ki tudja meddig.. De lakhatna otthon is, csak akk nem tudna ennyit csavarogni..
2013. jún. 9. 10:50
 8/17 anonim ***** válasza:
52%
4 évesen 110-116-os a normál ruhaméret, csak halkan jegyzem meg. Kérd a gyerektartás csökkentését, szerintem megadják. Feltételezem a táppénzből nem költ +60-at a gyerekre a gyerektartáson kívül... Egyébként is nonszensz,hogy ilyen irreális összegeket ítélnek meg egy gyerekre. Akkor is ha apuka jól keres! Hol kerül havi 120.000.-be egy gyerek havonta?
2013. jún. 9. 11:00
 9/17 anonim ***** válasza:
41%
Mi az ,hogy természetben?komolyan érdekelne....talán vedd meg te a ruhákat és vond le az összegből tedd el a számlákat szépen és kész....amúgy egy anyának is van joga bulizni természetesen úgy ,hogy ne menjen a gyerekek rovására...nyilván neki is van pénze és nem a tiedet költi.miért gondolod ,hogy pont a tiedből?te mindig otthon ülsz csak mert apuka vagy?
2013. jún. 9. 11:09
 10/17 A kérdező kommentje:
Utolso.. Megis honnan lenne penze?! Eltem vele sosem dolgozott mint irtam csak gyest es csaladit kap.. Uj gyerek miatt.. de mar azt is egyedul neveli..Csaladibol 2-t.. Szulei nem adnak neki, ex anyos jelolt fizeti az albijat neki igy nincs kiadasa. Igen irrealisnak tartom az osszeget, mert ennyibe nem kerul egy gyerek. Meg ha o fizetne az albit ertenem, de nem.
2013. jún. 9. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!