Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válásnál ha van közös gyermek, kizárt hogy az 1. békítőn szétválasszanak minket?
Köszi a gyors válaszokat!
Közös megegyezéssel válunk...azt esetleg lehet tudni,hogy a 2.tárgyalást mikorra tűzik ki...több hónap is eltelhet az 1. után mire kapunk újabb időpontot?
Ok!Bele fogok ebbe hülyülni...Okt.elején szülök,és addigra össze akartunk házasodni az új párommal hogy a baba az igazi apa nevére kerüljön,ne a férjemére!:(
Nálatok 1.tárgyalás melyik hónapban volt?
Májusban.
Akkor esetleg jelezzétek a bírónak, hogy nagyon sürgős lenne a második tárgyalást még a szünet előtt megtartani, van-e rá mód. Aztán ha van időpont, akkor elképzelhető.
Nálunk nagyon normális volt a bíró, mert látta, hogy nem sárdobálás megy.
a héten váltam, vannak gyerekek,januárban adtam be, első tárgyalás áprilisban volt, a második június, békítőn nem választanak el már, minden le volt papírozva, közös megegyezés stb. Most valóban szünet jön, de elvileg októberig lezavarható mindkét forduló.
Békítő után az ügyvéd beadja a következő fordulóra a papírt, beadás után 1 hónappal tűzhetik ki a tárgyalást, én így tudom. Május 15.-én adta be, június 6.án elválasztottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!