Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Párom el akar válni a fiunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom el akar válni a fiunk viselkedése miatt. Mit tegyek hogy senki ne jöjjön ki ebből rosszul? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Van egy 16 éves fiunk, akinek a viselkedése néhány hete teljesen megváltozott. Nemhogy velünk, de másokkal sem tud normálisan beszélni, mindenkit csak sérteget és csak bunkóan tud hozzászólni a dolgokhoz. Már kezd nagyon elegünk lenni belőle, feleségem ezért rám alarja hagyni az egészet. Én meg egyedül nem tudnám ezt megoldani. Nagyon aggasztó ez a hirtelen változás, és nem lenne túl hasznos, ha továbbra is ilyen maradna, de semelyikünknek sincs már ötlete, hogy mit csináljunk vele.
2013. jún. 6. 19:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem meg új pasi van a dologban, aki nyilván nem kér más gyerekéből. És a feleség inkább ráfogja, hogy ezért hagy el mindkettőtöket. Mégis jobban hangzik a lelkileg kikészült menekülő anya, mint a gyerekét elhagyó r*banc.
2013. jún. 7. 11:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Ilyenek a fiatalok. Ma egy 8 órás sikta után legalább 16 órát "döglenek". Azt anyja nem veszi észre,hogy a szülő dolga a nevelés is nemcsak pénzdugás. Engem azért szidott,mert agyontúlórázás miatt nem vittem el a gyereket rendszeresen délután a strandra ! Persze előtte ott volt a kert,meg a házi munka, amit hagyhattam volna,mert majd megcsinálom "éjszaka". A munka előtt és után a gyereknek pihenni kell és gondoskodni arról,hogy mit vigyen kajálni.Én elvittem két kenyér között a lecsot,hogy spóroljunk amit szeretek ugyan, de ez már a gyerekeknek " ugyaN MÁR". Manapság iszom, mert a dolgokat nincs kivel megbeszélni . Az első házasságom pont a 16 éves fiam viselkedése miatt ment tönkre, amit rettenetesen megbántam,mert egy nagyon jó és családszerető ember lett belőle és lett egy nagyon aranyos unokám. Most mondjam,hogy Te is akarsz kitérőt? Honnan tudhatnád,hogy lesz még sanszod,ha szétmentek. Nem könnyű.
2013. júl. 7. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!