Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet jutni a hitelcsapdából váláskor?
Az élettársammal 7 éve vagyunk együtt, de szétválnak útjaink. Vettünk egy házat, ami 1-2 hónapon belül végrehajtásra kerül. A hitelünk a duplájára nőtt, a volt párom az adós, én az adóstárs, a ház fele-fele tulajdonban van. Még a végrehajtás után is fejenként legalább 4-5 millióra fog rúgni a tartozás. Van ebből bármilyen kiút?
Van egy 4 éves kislányunk, akit én fogok nevelni, és nem fogom tudni fizetni a hitelt, az albérletet egyszerre...
Ha létezne magáncsőd, akkor lenne megoldás. (A Jobbik be akarja vezetni). Akkor nulláról újraindulhatnál. Így sajnos vonni fogják a fizetésed 33 %-át és nem fogja érdekelni őket, hogy élsz-e, halsz-e...
Kezd előlről az életed külföldön!
A bankot sajnos nem érdekli. A fizetésed 33%-át vonni fogják amíg vissza nem fizetitek a maradék hitelt.
Külföld sem olyan egyszerű mert az apa engedélye nélkül nem viheted a gyereket külföldre.
Elvileg létezik egy ún "ELSÉTÁLÁS JOGA", ami tudtommal mindenkit megillet, akinek jelzáloghitele van. Tehát az mondhatod, hogy nem tovább, itt az ingatlan és elsétáltok.
Sajnos nem tudom, hogy milyen esetekben lehetséges, hogy a mi országunkban hogyan van, de ez egy létező dolog elvileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!