Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi lenne az ideális gyerektartás?
Próbálok mindkettőnk számára elfogadható összeget kitalálni, de nem jön össze.
Azt mondtam, fizessen havi 30000Ft-ot, de ezt nagyon soknak tartja. Ő havi 10000Ft-ra gondolt, de szerintem ez nagyon kevés.
11 3 gyerekre havi 10 rugó? jól olvasom?:xDDDDDDDDD
a hét vicce:DD Kenje a hajára a lóvéját.
Te figyi, ettől a senkiházitól egy Ft nem kéne, a helyedbe..
11
Add oda neki a gyerekeket, és add a kezébe a 10 rugót-2 hétre:DDDD szerintem 3 napon belül a gyerekek landolnának nálad:DDDD Tudom szemét vagyok, de ez van:)
9 Ez viszont gáz, mert az idős szülőket nem hozhatjátok olyan helyzetbe, hogy az utcára kerülhessenek.
Akkor nincs más választásod, mint laktok egy fedél alatt.
Követelheted a részed-már mint a gyt-st, a biróság meg is itéli, a pasi nem fogja tudni fizetni, bank felmondja a szerződést a szülök meg az utcára kerülnek.És neked az egész életedet úgy kell leélni, ezzel a lelki teherrel.
Ezt a helyedben nem vállalnám be.
Marad az egyfedél alatt élés, addig mig meg nem oldódnak a dolgok.
Nem olyan idősek még a szülei (54 az anyja és 55 az apja). Hozzájuk nem tud menni, mert elég messze vannak, ráadásul onnan már inkább menekülnek az emberek, annyira nincs munka, a szülei sem dolgoznak.
Együtt nem szívesen élnék vele, mert így is elég nagy sokk volt, hogy 8 év után elhagyott egy régi, gimis szerelméért, most meg még a hölgyikét is kerülgethetném a 2 szobás lakásban. Na azt már nem.
55 és 54 évesen a szülei még bőven munkaképesek, dolgozzanak, fizessék ők a saját lakásukat. Ha meg nincs munka, túl kell adni a lakáson, és kész.
Ez már nem a te problémád.
"Nem olyan idősek még a szülei (54 az anyja és 55 az apja). Hozzájuk nem tud menni, mert elég messze vannak, ráadásul onnan már inkább menekülnek az emberek, annyira nincs munka, a szülei sem dolgoznak.
Akár hány évesek a szülők, akkor is adtátok valamire a szavatokat, nem szabad bajba hagyni valakiket, akik segitettek nektek egykor..
" most meg még a hölgyikét is kerülgethetném a 2 szobás lakásban."
A hölgyike nem mehet abba a lakásba ahol te élsz.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!