Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi lenne az ideális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi lenne az ideális gyerektartás?

Figyelt kérdés
Az apa fizetése netto 150000Ft, havi 70000Ft a hiteltörlesztése, albérletben lakik, 3 közös gyerek van.
2013. máj. 17. 10:52
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Próbálok mindkettőnk számára elfogadható összeget kitalálni, de nem jön össze.

Azt mondtam, fizessen havi 30000Ft-ot, de ezt nagyon soknak tartja. Ő havi 10000Ft-ra gondolt, de szerintem ez nagyon kevés.

2013. máj. 17. 15:49
 12/18 anonim ***** válasza:

11 3 gyerekre havi 10 rugó? jól olvasom?:xDDDDDDDDD

a hét vicce:DD Kenje a hajára a lóvéját.

Te figyi, ettől a senkiházitól egy Ft nem kéne, a helyedbe..

2013. máj. 17. 15:51
 13/18 anonim ***** válasza:

11

Add oda neki a gyerekeket, és add a kezébe a 10 rugót-2 hétre:DDDD szerintem 3 napon belül a gyerekek landolnának nálad:DDDD Tudom szemét vagyok, de ez van:)

2013. máj. 17. 15:52
 14/18 anonim ***** válasza:
150ezerből 70 a hitel, és még albérletet is fizet?? Már alapan sincs miből élnie! Találjon ki megoldást, pl. költözzön az anyjához, ha már fizeti neki a lakását, és akkor több gyerektartást tud adni!
2013. máj. 17. 16:09
 15/18 anonim ***** válasza:

9 Ez viszont gáz, mert az idős szülőket nem hozhatjátok olyan helyzetbe, hogy az utcára kerülhessenek.

Akkor nincs más választásod, mint laktok egy fedél alatt.

Követelheted a részed-már mint a gyt-st, a biróság meg is itéli, a pasi nem fogja tudni fizetni, bank felmondja a szerződést a szülök meg az utcára kerülnek.És neked az egész életedet úgy kell leélni, ezzel a lelki teherrel.

Ezt a helyedben nem vállalnám be.

Marad az egyfedél alatt élés, addig mig meg nem oldódnak a dolgok.

2013. máj. 17. 16:19
 16/18 A kérdező kommentje:

Nem olyan idősek még a szülei (54 az anyja és 55 az apja). Hozzájuk nem tud menni, mert elég messze vannak, ráadásul onnan már inkább menekülnek az emberek, annyira nincs munka, a szülei sem dolgoznak.

Együtt nem szívesen élnék vele, mert így is elég nagy sokk volt, hogy 8 év után elhagyott egy régi, gimis szerelméért, most meg még a hölgyikét is kerülgethetném a 2 szobás lakásban. Na azt már nem.

2013. máj. 17. 16:54
 17/18 anonim ***** válasza:

55 és 54 évesen a szülei még bőven munkaképesek, dolgozzanak, fizessék ők a saját lakásukat. Ha meg nincs munka, túl kell adni a lakáson, és kész.

Ez már nem a te problémád.

2013. máj. 17. 17:51
 18/18 anonim ***** válasza:

"Nem olyan idősek még a szülei (54 az anyja és 55 az apja). Hozzájuk nem tud menni, mert elég messze vannak, ráadásul onnan már inkább menekülnek az emberek, annyira nincs munka, a szülei sem dolgoznak.

Akár hány évesek a szülők, akkor is adtátok valamire a szavatokat, nem szabad bajba hagyni valakiket, akik segitettek nektek egykor..

" most meg még a hölgyikét is kerülgethetném a 2 szobás lakásban."

A hölgyike nem mehet abba a lakásba ahol te élsz.:D

2013. máj. 17. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!