Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kiakadnátok azon ha a párotok/férjetek venne az exfeleségének szülinapjára/névnapjára virágot?
Igen, de itt sok elvált nő van aki szeretné ha a volt párja is ezt tenné.
Ha a közös életük együtt nem működött akkor túl kell lépni, és nem megragadni ilyen szinten.
Nem, sőt szerintem úgy illik főleg ha van közös gyerek is. Ez egy udvarias gesztus, sőt szerintem nőnapra is illene vinni neki.
Nem tudom néhányan miért hiszik azt, hogy ha valakik elváltak, akkor már gyilkolni kell egymást és az a normális.
A gyerekeimnek nincs saját jövedelmük, az apjuk születésnapjára veszünk valamit amit ők adhatnak oda és tőlem is szokott még kapni egy üveg bort (amit valószínűleg az új párjával iszik meg). Nem kell mögé látni semmi olyat, hogy nincs közöttünk lezárva a kapcsolat (előbb ki kell halnia a világban az összes férfinak, a gorilláknak és az orángutánoknak is, hogy vele kezdjek még egyszer), egyszerűen csak együtt éltünk évekig, van két gyerek akik miatt tartani kell a kapcsolatot és udvariasak vagyunk egymással. Én is szoktam kapni tőle ajándékot, nem nagy értékben, hanem csak jelképesen.
Én a szüleimnél látom ezt.
A jóviszony megmaradt, szülinapokon mindenki ott van, apu is felköszönti anyut, virággal, kisebb ajándékkal és fordítva is így van (virágot leszámítva).
Amikor apukám átadja a virágot, mindig megköszöni, hogy anyu világra hozott minket.
Szerintem ebben nincs semmi, legalábbis részükről biztos, egyedi esetek persze lehetnek, h hátsó szándék van mögötte, de ezt ennyiből megállapítani nem lehet.
Hát én kiakadnék.
Már csak azért is, mert engem viszont nem tisztel meg, jó esetben szóban megemlíti és ad egy csókot.
ITt aki azt írja, hogy nem akadna ki azok mind ilyen ex-feleségek, akik ennek örülnének. De biztos vagyok benne, hgoy ha ők lennének ilyen helyzetben, akkor már azonnal menne a cirkusz, sőt még akkor is, ha a férj csak ránézne egy nőre.
Ha az exetek hajt rátok, akkor az természetes a gyerekre hivatkozva mi r.cok??
Viszont a párotok meg kussoljon üljön otthon, ne lépjen ki a lakásból, tartson el, s a haverjaival is vesszen össze, mi?!
Én személy szerint kiakadnék igen, mert aminek vége lett annak OKA VAN HOGY miért lett VÉGE!!
Minek nyaldosni az exeket? Azért ex, mert MÚLT, VÉGE.
HA én az exeimet köszöngetném, akkor már réges rég a gatyám ráment volna mindegyikre....
pff. Tipikus nőőők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!