Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély hogy kitart mellette a szeretője?
Kedves kérdező, nem a lány a történet oka. A férjed felnőtt ember, ő a házas, neki kellett volna nemet mondani. Sőt, ha házas ember módjára viselkedik, akkor nem fajul odáig a helyzet, hogy a lány kikezdjen vele, de ha mégis, nem a lány a házas a történetben, hanem a férjed, úgy hogy ne őt okold.
És attól, ha másnak rosszat kívánsz, neked nem lesz jobb.
Én már láttam olyat, hogy a szeretőnél maradt az úriember. Miért ne működhetne közöttük?
Attól még, hogy leírják, hogy biztos szétmennek majd....hát ezt csak a te megnyugtatásodra teszik.
Az esély volt a kérdező kérdése nem az hogy látott e már valaki olyant.
Én már bicigliző medvét is láttam (cirkuszban) de ettől még nem túl gyakori az ilyesmi.
Ne haragudjatok, azért azt a csitrit se kellene éppen védeni, nem ártatlan a történetben.
Miért kellett pont egy nős férfival kezdenie,akinek a felesége ráadásul babát vár,ez etikus?
Minimum, hogy kilép,ha megtudja, és nem büszke rá, hogy elszakította a családjától...
Persze, a férj se ártatlan, nem akarom védeni.Annál is inkább, mert már engem is csaltak meg...:(
De mi volt elöbb a tyúk vagy a tojás?
Mert ha a kapcsolat már rossz volt akkor miért ne lehetne a csitrivel jó kapcsolatban?
Sok ember bepánikolhat a felelősségtől, de nem minden ember fog elmenekülni ilyen aljasan a kapcsolatból. Szerelmes sem egy pillanat alatt lesz az ember, mind a lány, mind a férjed részéről tudatos, gusztustalan dolog volt.
A szemetet összefújja a szél, a férjed a második feleségét fogyasztja, és a gyerekéért sem hajlandó felelősséget vállalni, ha korban nem is, érettség tekintetében hozzávalót választott.
Nyilván, ha a kisasszony ekkora kalandként éli meg, hogy egy széthulló családnak adta meg a kegyelemdöfést, akkor keresni fog még új kalandokat az életben. A férjed meg kibúvót mindenféle felelősség alól. Link alak, és ez akkor sem fog változni, ha a lánnyal szétmennek. Sajnálatos, hogy ez csak a gyerek megfoganása után vált nyilvánvalóvá.
Kitartást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!