Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi az esély hogy kitart...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esély hogy kitart mellette a szeretője?

Figyelt kérdés
A még férjem 31éves,a lány 19,most érettségizik,egyetemre készül,a férjem fizet feleségtartást az első feleségének,fizet gyerektartást nekünk,ezen felül tartozásai vannak,nincs pénze,lakása,autója,nyaralásra sem telik.Működhet ez hosszú távon nekik?
2013. máj. 16. 20:41
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
78%

Kedves kérdező, nem a lány a történet oka. A férjed felnőtt ember, ő a házas, neki kellett volna nemet mondani. Sőt, ha házas ember módjára viselkedik, akkor nem fajul odáig a helyzet, hogy a lány kikezdjen vele, de ha mégis, nem a lány a házas a történetben, hanem a férjed, úgy hogy ne őt okold.

És attól, ha másnak rosszat kívánsz, neked nem lesz jobb.

2013. máj. 17. 01:26
 22/33 A kérdező kommentje:
Tudom és köszönöm!
2013. máj. 17. 02:25
 23/33 anonim ***** válasza:
17%

Én már láttam olyat, hogy a szeretőnél maradt az úriember. Miért ne működhetne közöttük?

Attól még, hogy leírják, hogy biztos szétmennek majd....hát ezt csak a te megnyugtatásodra teszik.

2013. máj. 17. 06:48
 24/33 anonim ***** válasza:
81%

Az esély volt a kérdező kérdése nem az hogy látott e már valaki olyant.

Én már bicigliző medvét is láttam (cirkuszban) de ettől még nem túl gyakori az ilyesmi.

2013. máj. 17. 09:01
 25/33 anonim ***** válasza:
97%

Ne haragudjatok, azért azt a csitrit se kellene éppen védeni, nem ártatlan a történetben.

Miért kellett pont egy nős férfival kezdenie,akinek a felesége ráadásul babát vár,ez etikus?

Minimum, hogy kilép,ha megtudja, és nem büszke rá, hogy elszakította a családjától...

Persze, a férj se ártatlan, nem akarom védeni.Annál is inkább, mert már engem is csaltak meg...:(

2013. máj. 17. 09:08
 26/33 anonim ***** válasza:
20%

De mi volt elöbb a tyúk vagy a tojás?

Mert ha a kapcsolat már rossz volt akkor miért ne lehetne a csitrivel jó kapcsolatban?

2013. máj. 17. 09:10
 27/33 A kérdező kommentje:
Beszéltem pszichológussal erről, azt mondta hogy szerinte bepánikolt a felelősségtől és visszamenekült a gondtalan fiatalkorba.Nem volt rossz a kapcsolatunk, ha havi 1 vitánk volt, az már sok. Egész biztos hogy volt valami, hiszen nem csajozott volna, de nem szólt, azóta sem nyilatkozik a miértekről, szerelmes, ennyire.
2013. máj. 17. 09:30
 28/33 anonim ***** válasza:
Igen az egy lehetséges magyarázat de azért a pszichológusokkal vigyázzni kell. Hajlamosak túlmagyarázni.
2013. máj. 17. 09:34
 29/33 anonim ***** válasza:
Nem arra válaszoltam, hogy láttam -e már ilyet. A láttam már ilyet bizonyíték volt arra, hogy működhet közöttük. Mert ez volt a kérdés.
2013. máj. 17. 10:09
 30/33 anonim ***** válasza:
70%

Sok ember bepánikolhat a felelősségtől, de nem minden ember fog elmenekülni ilyen aljasan a kapcsolatból. Szerelmes sem egy pillanat alatt lesz az ember, mind a lány, mind a férjed részéről tudatos, gusztustalan dolog volt.

A szemetet összefújja a szél, a férjed a második feleségét fogyasztja, és a gyerekéért sem hajlandó felelősséget vállalni, ha korban nem is, érettség tekintetében hozzávalót választott.

Nyilván, ha a kisasszony ekkora kalandként éli meg, hogy egy széthulló családnak adta meg a kegyelemdöfést, akkor keresni fog még új kalandokat az életben. A férjed meg kibúvót mindenféle felelősség alól. Link alak, és ez akkor sem fog változni, ha a lánnyal szétmennek. Sajnálatos, hogy ez csak a gyerek megfoganása után vált nyilvánvalóvá.

Kitartást kívánok!

2013. máj. 17. 10:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!