Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennetek ha a ferjetek szeretoje azt mondana nektek idezem: ahogy elvedtem a ferjedet, ugy el veszem a lakasodat is! Ti hogyan reagaltatok volna?
Ha a lakás pedig közös, akkor váltsa meg pénzben a részedet, vagy Te az övét, a levetett férjedet pedig viheti, majd a sors ismétli önmagát, pár év és ugyan így fog járni, és akkor majd mosolyogsz ezen egy jót.
Nagyon anyagias nő lehet, de amilyen gyorsan betenné a fenekét a lakásba, egy idő után olyan gyorsan meg is emeli, és mehet, mert jön a következő :)
Tényleg, mi volt a tegnapi kérdés?
hát elhajtanám az anyjába... de ha épp nyugodt lennék, mókásra venném: és még mit akarsz elvenni? készíts egy listát, ne maradjon ki semmi!
* Majd továbbítanám egy elmeszakértőnek.
Én kezdetnek gratulálnék a használt cucchoz mert vannak olyan nők akiknek jobb nem jut csak más levetettje...
Nem elvette, odaadtad... Nem küzdöttél érte, ne keverje a szezont a fazonnal... ezt így mind elmagyaráznám. A házat is viheti, amint a felét kicsengette. Én biztos minden szegletétől behánynék amúgy is.
Amúgy meg az ilyen szutykokkal ne foglalkozz! csak hergelni akar! Ne sikerüljön neki... Inkább szurkálj vissza kis beszólásokkal, ne legyen olyan jó napja a kis k.rvának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!