Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire reális ilyen magas összegű tartásdíj megítélése?
Volt feleségem összeállított 300ezer ft-ról kimutatást a bíróságnak.
2 gyermekre kér ennyit.
elsőfokú bíróság megítélt 160ezer ft tartásdíjat!
Volt feleségem megfellebbezte amiért nem 300e ft-ot ítélt meg neki
bíróság.
Én pedig csökkentést kértem.
Reálisnak tartok 45-45e ft tartásdíj megfizetését.
Segítő válaszokat előre is köszönöm
Semmi extra hobbi nincs. Délutáni edzésre járnak ami havi
szinten 2gyerekre 10e ft. Nincs is gond ezzel,ezt el ismertem,és vállalom! "anyuka mennyit tesz hozzá?" semennyit ugyanis
munkanélküli!!
Az anyuka veled akarja eltartani magát! Magyarországon nem létezik nőtartás! A feleségnek csak abban a ritka esetben ítélnek meg tartásdíjat, ha munkaképtelen beteg.
Mindenképpen fogadj egy jó ügyvédet.
Ügyvéded mit mond?
"Párod" nem talál vagy nem akar munkát találni?
Nekem a benzines rész picit fura. Ennyi erővel bármennyi pénzt elkérhet, mert kell a takarítónőre,szobalányra,kertészre,medence tisztítóra stb. Mondván, hogy a gyerekek lelki világára vigyázni kell a válás nem árthat nekik bla..bla...
De egy válás változtat a gyerekek életén. Ezért a környezet is változhat. És nem a szobalány lététől lesz egészséges lelkű a gyerek hanem attól ha foglalkoznak vele. Ez meg általában nem pénz kérdése.
Igen magam is furcsáltam,hogy ezzel az elsőfokú ítélettel
tulajdonképpen arra ösztönzik volt feleségemet,hogy ne is
keressen állást,hisz van tisztán 160e ft bevétele+ csp + maradhatott a közös tulajdonú lakásban.ami lássuk be elég kényelmes így!
Igen mindenképpen ügyvédhez fordulok,fizetésem nem milliós!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!