Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Apám már nem tart a lányának?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apám már nem tart a lányának?

Figyelt kérdés

Szóval egy éve válnak már a szüleim ,de még mindig tart..

Nem tettem semmi olyat, ami miatt apámnak a semmibe kéne vennie és hasonlók.. mégis ezt teszi. Volt/van egy nője,tehát anyumat megcsalta. Hatalmasat csalódtam benne és még pár dolog kiderült róla,amik szintén nagy csalódást okoztak. A válás óta nem érdekli , hogy mivan velem , néha viszont muszáj pénzt kérnem tőle, mert szükségem van rá és anyum nem tudja megadni.. szülinapomkor találkoztam először a nőjével, egy élmény volt.. Amióta a szüleim szétmentek ,a család is. Én depressziós vagyok ,nem emiatt de ez is közrejátszik. Mitcsináljak apámmal? Eddig azthittem ha semmibe veszem énis az úgy jó, de azért tényleg hiányzik.. de egyszerűen már nem tart semminek.

15/L

2013. ápr. 4. 00:31
 1/9 anonim ***** válasza:

Légy erős !!! Próbáld meg vele higgadtan tudatni hogy te szereted őt es faj a kialakult helyzet , de te erről nem tehetsz es ne téged bűntessen .

Nem szabad hagyni hogy teljesen elhidegüljetek egymástól !

Amúgy nem is értem hogy lehet ilyen veled ... Tedd meg te a kezdő lépést hátha " észhez tér "

2013. ápr. 4. 01:15
 2/9 anonim ***** válasza:
52%

Lányának tart, legfeljebb elvakítja most a szerelem.

Szüleid döntése volt a válás, nem tehetsz róla, nem is kell megszakítanod a kapcsolatot Apáddal.

Ha tanácsolhatom, ne kritizáld a "nőjét", mert ez bizony ellentétet szíthat köztetek Apáddal.

Attól, hogy elváltak, azt jelenti, egymástól, és nem Tőled.

Míg élnek, míg élsz, mindíg a Szüleid maradnak.

2013. ápr. 4. 05:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondolnám, hogy a gyereknek kéne bizonygatnia, hogy nincs gáz, és hogy nem az ő hibája. Ez a szülő dolga. Sajnos, a fent említett apuci is olyan, mint az elvált pasik nagy többsége. Szánalmas az ilyen, és sajnálom a gyereket, hogy ilyen apja van :(((

Szégyen, hogy az ilyen ember apa lehet!

2013. ápr. 4. 08:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet,hogy azért csinálja ezt,mert anyuddal él őhelyette? Ismerős szitu...Az én szüleim is hamarosan szétmennek,és megmondták mind a ketten,hogy ha a másikat választom akkor őt felejtsem el...Ezt hívják úgy,hogy lelki zsarolás.
2013. ápr. 4. 08:54
 5/9 A kérdező kommentje:
utolsó:nem,nekem fel sem ajánlotta hogy vele éljek..
2013. ápr. 4. 12:00
 6/9 anonim ***** válasza:
67%
Utolsó vagyok : De lehet,hogy ő azt várta el,hogy szó nélkül őt válaszd.
2013. ápr. 4. 12:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a férfiak amúgy is elég bonyolultak. Biztos, hogy a lányának tart és nem hinném, hogy haragudna rád. Szerintem csak idegen neki ez a helyzet, nem tudja, hogy hogyan kezelje és valószínűleg szégyenli magát a tetteiért, ezért megpróbál "új életet" kezdeni egy másik nővel.

Szerintem keresd fel őt és mondd el neki, hogy mit érzel, és, hogy miért van ez. Semmit nem veszítesz vele, sőt ha látja, hogy ennyire bánt téged, lehet kicsit magába száll és változik a helyzet. Mondd el neki, hogy hiányzik, szereted, és hogy rossz érzés neked, hogy keveset foglalkozik veled, nem-e lehetne ezen változtatni.

Sok sikert!

2013. ápr. 4. 19:48
 8/9 anonim ***** válasza:
"Néha viszont muszáj pénzt kérnem tőle" Tehát csak a pénze kell értem... Te elvárod, hogy apád ne szarjon le miután csak lejmolni tudod? 15 évesen mi kellhet neked ami annyira nélkülözhetetlen? Gondolom ruhák meg ilyen béna kozmetikai cuccok, hogy azt gondold te valami sztár vagy b.meg. Szállj le a magas lórol és próbálj meg inkább a belső értékekre odafigyelni. Te nem tartod semminek csak egy pénztárcának, ő tuti szeret téged te buta kislány.
2018. júl. 24. 16:49
 9/9 A kérdező kommentje:
Az azért lejött, hogy ez egy 2013as kérdés volt? Természetesen nem pénztárcának használtam, csak a családom olyan mély kilátástalan helyzetben volt akkoriban pénzügyileg, hogy anyukámnak egy fityingje se volt amit rám tudott költeni, örültünk ha a számlákat fizetni tudtuk abból a pénzből. Édesanyám mondta, hogy mivel ő nem tud támogatni és nekem szükségem volt télikabátra ezért szóljak neki, de ne aggódj, nem hagyta lehúzni magát, és utána magyarázhattam a barátnőimnek, hogy édesapámat miért nem érdekli, hogy a lánya átmeneti kabátban mászkál a minuszokban miközben külföldi síelésre telt neki. Néha le kéne venni a szemellenzőt és érett ember módjára gondolkodni, esetlegesen normális stílust megütni egy másik embertársaddal szemben. A saját sértettségedet ne itt töltsd ki egy elavult ezeréves kérdésnél. Sajnálom, hogy nem jött be az élet, de tudod, valakiben nem csak a pénzt látják, én spec mindenkiben a belső értékeket keresem, sajnálom, hogy ha benned nem látták ezt, őszintén.
2020. febr. 6. 04:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!