Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Többszöri válásgyanú-viharos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többszöri válásgyanú-viharos kapcsolat. Felhívjam ugyanazzal a szöveggel, amivel Ő szokott Engem ilyenkor? Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

Tehát nem egy zökkenőmentes kapcsolat,6. évünket tapossuk. Amikor eddig úgy összevesztünk,hogy elmentem otthonról,akkor mindig Ő hívott fel azzal a szöveggel,hogy "mikor megyek el a cuccaimért".Aztán később mikor kibékültünk és megbeszéltük a dolgokat,mindig mondta,hogy ez csak egy ürügy volt,hogy beszélhessünk.

Most Nekem is egy ürügyre lenne szükségem,ugyanis most Ő ment el és 2 napja nem jelentkezik.Nem tudom még,hogy most végleg elválunk-e,de azt tudom,hogy megőrülök,hogy nem tudok Róla semmit.Már ördögöket látok,hogy valami baja esett,egyszerűen borzasztóan aggódom bármi is van amúgy köztünk.

Köszönöm a segítségeket!

2013. ápr. 1. 13:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm 10-es! Igazából úgy érzem konkrét választ nem is kaptam. Csak azt hogy hívjam,vagy ne. Persze ez is volt kérdés,de vegyük úgy,hogy ez már eldőlt,mert megőrülök az aggodalomtól,tehát fel fogom hívni,de mivel? Most nem dobhatom megint suttba a büszkeségem,mert móresre szeretném tanítani,tehát az ésszerű megoldás amit többen írtak egyszerűen nem megy. Ez a cuccösszepakolós meg nem világos jó-e.... Más ötletem meg nincs,ami belefér a mostani lelkiállapotomba...
2013. ápr. 1. 15:27
 12/15 anonim ***** válasza:
6. éve így élni, hát én biztos hagynám, hadd menjen, hosszú távon jó nem fog kisülni belőle, az biztos! Egymás idejét raboljátok....
2013. ápr. 1. 16:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Evvel dobjátok fel az unalmas kapcsolatotokat? Legalább megtaláltátok azt, akivel ezeket el lehet játszani.
2013. ápr. 1. 21:06
 14/15 anonim ***** válasza:

Én nem hívnám.

Mondjuk nálunk nem divat ez az elrohangálósdi. Egy öt éves gyerek szintjén van ez az "akkor elmegyek világgá".

Mi meg is breszéltük, hogy az ajtón egyszer lehet kimenni, és az szakítást jelent.

Alázkodna meg az aki akar! Elméletileg neked volt igazad, de két napig elmatyizik valahol... No comm

2013. ápr. 2. 09:10
 15/15 anonim ***** válasza:

1. Nem hívnám, mert ha 2 napig kibírta valahol máshol, az maradjon is ott, főleg, hogy ez nem az első ilyen és tapasztalatból is tudom, hogy ez nem lesz jobb!!!! Az is baj, hogy szinte azonnal a legutolsó "fenyegetéssel" jöttetek elő (költözés). Többek között azért sem jó, mert, ezt már nem lehet fokozni.

És gáz, hogy egyikőtök sem gondolt abba a verzióba, hogy amikor a másiknak mondja a pakolást, mi lesz, ha tényleg pakol.

2. Ha mégis felhívod, mindenképpen az őszinte beszédet ajánlom. Akár még el is csodálkozhat, hogy most mi van. Az igazi érzéseket mond ami benned van, amit szeretnél, és amit Te megtennél. Hidd el, hogy ez könnyebb és felnőttesebb, mint az állandó ugratás, móresre tanítás.

De visszatérek arra, hogy ezt nem akarhatod egy életen át és ne akkor jöjj rá, amikor már gyerek is van.

Ha pedig csak aggódsz, akkor simán mond meg neki. hogy csak azért hívtad, hogy halljad, hogy egyben van-e még és pá. Aztán majd csak lesz valami jel a számodra. Ha nem jelentkezik, nem kaparj utána, ha meg visszamegy, szüntessétek meg ezt az elrohangálást, elküldözgetést, mert ha valamelyik komolyan mondja majd, nem fogja tudni a másik, nem lesz esélye észbe kapni és változtatni.

2013. ápr. 2. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!