Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évekkel ezelőtt becsapott egy nő. Azt állította, hogy rendszeresen szed fogamzásgátlót, majd bejelentette, hogy terhes. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Tudta, hogy vállalni fogom a gyereket, ezért azt mondta, hogy nem veteti el. Pedig én kértem erre. Azóta sok év telt el. Megnősültem és folyamatosan zaklat engem is és a feleségemet is. Ráadásul a gyereket is eltiltotta tőlem, pedig magas gyerektartást fizetek neki és a gyerek jövőjéről is gondoskodtam.2009. szept. 17. 23:51
11/17 A kérdező kommentje:
Én már feladtam, hogy harcoljak a gyerekért. 14 éves lett. 9 éves volt, amikor utoljára nálam járt. Azóta csak a bíróságon találkoztunk. Elmondta, hogy nem kívánja pillanatnyilag tartani velem a kapcsolatot. Hogy később szeretné-e, arra nem tudommal válaszolt. Én többször is felkerestem őket (hetente szombaton, majd kéthetente 3 éven át), de sohasem nyitott az anyja ajtót. Vagy ha kijött azt mondta, hogy a gyerek nincs itthon. Ez idő alatt már teljesen ellenem nevelte őt az anyja. Pedig korábban nagyon jó volt a gyerkőccel a kapcsolatom. Ma már látni sem akar. Tudom, hogy törvény szabályozza, de akkor minek fizetek érte havonta? Egy olyan gyerekért, aki látni sem akar (a bíróságon indokot nem tudott erre mondani), én sem láthatom és amikor megkérdezte tőle a pszichológus, hogy milyen érzés számára az, hogy az apjára hasonlít, annyit mondott, hogy " háát szar". Nem tettem semmi rosszat ellene, csupán csak az anyját nem akartam felvállalni.
2009. szept. 18. 13:28
12/17 anonim válasza:
miért nem csináltatsz apasági vizsgálatot? erre az egyre válaszolj. ha nem akarsz csináltatni akkor pedig ne sírj...
13/17 anonim válasza:
Igen, én is kíváncsi vagyok erre, annyian kérdeztük már...
14/17 anonim válasza:
Nem tudom miért erőlteti mindenki ennyire az apaságit? Biztos tudja a Kérdező, hogy miért fizetett havonta gyerektartást.
Szerintem törődj bele a helyzetbe, mert a gyerek se akar, minek erőltetni? Majd ha nagyobb lesz, talán lesz esélyed...
15/17 A kérdező kommentje:
Azért nem csináltattam apaságit, mert úgy gondolom, hogy ő az én fiam. Fel sem merült bennem, hogy nem az enyém. Mit gondolna később rólam a gyerek, hogy nem akartam őt elfogadni, ha kitenném ilyen vizsgálatnak? Ha beigazolódik, hogy az enyém, nem tudnék a szemébe nézni. Ha viszont nem az enyém, már akkor sem tehetnék semmit. Megszerettem őt, úgy kezeltem, mintha a sajátom lett volna. Az eddig fizetett gyerektartás összegét úgysem fizetnék vissza, ami meg még hátra van 4 év, számomra nem a pénzről szól. Persze szívesebben elkölteném, minthogy az anyjának adjam, ha nem az én fiam volna. Valóban lefeküdtem az anyjával. Hittem neki, ezért nem én védekeztem. Megfizettem az árát.
2009. szept. 18. 21:19
16/17 anonim válasza:
akkor nem tehetsz semmit. fizeted a gyerektartást 18 éves koráig, aztán menj el minimálbérre és ha köteleznek akkor fizesd a minimálbérnek azt a %-át, amit megítélnek a bírók. miért hagyod, hogy hülyét csináljanak belőled? ha a fiad, ha nem. én már most is ezt csinálnám. mit tettél ellene, hogy szar, hogy rá hasonlítasz? 14 éves, már nem hülyegyerek, ezt se felejtsd el. az hogy valakinek gyereke van nem azt jelenti hogy mindent megad neki ANYAGILAG. annyit fizess, amennyit a bíró megítél, se többet, se kevesebbet! már most se fizess többet! egy igazi szülőnek nem csak az anyagiakat kell biztosítania. sajnálom, hogy ezt így látod:( ha pedig a többire nem kíváncsi, az az ő baja. és nehogy azt gondold, "de hogy akkor legalább mindene meglegyen" miért hagyod magad kihasználni? mert a fiad? sajnos nem az. lehet hogy te annak tekinted őt, de ő nem tekint téged apjának. és innentől vége a történetnek.
17/17 anonim válasza:
Minek d*gsz olyan nővel, akitől nem akarsz semmit? Hulye f@sz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!