Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen indokból válhatok el?
Figyelt kérdés
Meguntam a csajom, de nem tudok lépni.2013. márc. 15. 21:49
1/5 anonim válasza:
A csajodtól nem kell elválni. A feleségedtől meg indok nélkül is elválhatsz. Mi esett a lábadra?
2/5 gelazso válasza:
elöttem szolónak teljesen igaza van, hajrá
3/5 anonim válasza:
Nem kell indok, elhidegültél és kész. Ha neki is elege van belőled, akkor az a legegyszerűbb: a bíróságon annyit kell csak mind a kettőtöknek, hogy az okokat nem akarjátok feltárni. Ennyi.
4/5 anonim válasza:
valasi szandekbol, de ha nem vagy hazas, akkor nem kell elvanod, csak szakitanod. ha unod a csajod, akkor mondd meg neki, hogy nem mellette kepzeled el a jovot/sajnalod, de ugy erzed egyutt nem megy/meg elni akarsz. ja! es majd ne felejtsd el hozza tenni, hogy jobbat erdemel nalad (najo, ez csak ilyen random szakitos duma, nem muszaj, hanem szivbol jon.)
5/5 anonim válasza:
gah!
"ha_nem_szivbol jon."
a valasi szandek - na olyan sincs, csak viccbol irtam, csak mar kevesbe kifejezo az irasom, igy "reggel".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!