Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudom valaha felejteni Őt? A férjemmel 15éve vagyunk házasok. Évekig külföldre járt dolgozni, mindig egyedül voltam otthon. Gyermekünk nem született, hiába próbáltunk meg mindent.
A munkahelyemen beleszerettem egy velem egyidős srácba.Harcoltam ellene,mert nem vagyok csapodár típus,és a férjemmel is boldog volt a házasságunk évekig.De a dolog megtörtént.
Elmondtam a férjemnek,hogy váljunk el,mert nem akarom mégjobban becsapni.Azt hittem,hogy elfogadja a döntésemet,de nem így lett.Magát hibáztatta ezért,mert elhanyagolt akkor is,amikor velem lehetett volna.Sokat könyörgött,hogy maradjak vele.Állandóan a nyomomba volt,még éjszaka is állandóan hívogatott telefonon,nem hagyott békén.Nem csak engem,de a családomat és az ő családját is kikészítette teljesen.Én ebben az időszakba egyátalán nem tudtam találkozni a másik sráccal,és hát a tiltott gyümölcs mindig finomabb......
Hiába súgta az eszem,hogy a férjem mellett a helyem,mégis hiányzott a másik,és a férjemet elzavartam végleg(vagyis így gondoltam).
Ekkor a férjem annyira kikészült,hogy majdnem őrültséget csinált,és még aznap kórházba kötött ki.Négy napig volt bent,ezalatt az idő alatt egyszer találkoztam a sráccal.
A férjem nem akart senkit látni rajtam kívül a kórházba.Teljesen padlót fogott a családja is,és én is a viselkedése miatt.
Végül fájdalmasan,de szakítottam a kollégámmal,mert a férjem szinte zsarolt....
Ez már hónapokkal ezelőtt volt,és utólag derült ki,hogy terhes maradtam a másiktól.Még nincs meg a baba,de a férjem még őt is elfogadja(legalábbis ezt mondja).A kapcsolatunk normálisnak mondható,igaz én testileg nem szeretem ha közeledik hozzám.A szememre veti,ha nem vagyok együtt vele,pedig heti két-három alkalommal így is a kedvére teszek.
Nem tehetek róla,de sokat gondolok a másikra(hiányzik),pedig szeretném elfelejteni már.Vele sokkal jobb volt a szex,mert soha nem erőltette....Meddig lesz ez még így?Sokszor keseredem el ezért,de a férjemet sem akarom ezzel megbántani.
Ha nem lenne gyerek, azt mondanám, maradj a férjeddel.
De a baba állandóan a másikra fogja emlékeztetni, ez a valószínűbb eset, és ő ha tudat alatt is, megihatja a levét.
A baba apukájának nem jelentett akadályt, hogy te férjnél vagy? Az ő felelősségtudata akkor hol volt?
Te itt könnyen két szék közé kerülhetsz a babával együtt. Ne így legyen, szívemből kívánom.
Előző vagyok.
Most figyelek fel rá, hogy 15 éve nem lett gyerek. Valszeg a férjed miatt nem jött össze. Így reálisabbnak látom, hogy őszintén el tudja fogadni a máik pasi gyermekét. Régóta lelkiismeretfurdalása lehetett, hogy nem jön össze a gyerek, és be is igazolódott, hogy nem az asszonyon múlt.
Most úgy láthatja, hogy nemcsak a gyerek, de ezen az ösvényen még az asszony is kicsúszhat a kezei közül. El tudom képzelni, hogy szívből elfogadja a felesége gyermekét, ha már neki nem lehet. Inkább túlteszi magát a megcsaláson, ha ezen az áron teljes családja lehet.
Sokat elnéznek ma a férjek. Nekem 3 barátnőm is van, akik megcsalták a férjüket, és a férj visszakönyörögte őket. Sebezhetőbbek a férfiak, mint hisszük.
Köszönöm a válaszokat.Az utolsónak igaza van,a férjem miatt nem lett családunk,és bennem is ez tartja a lelket,hogy sokat vártunk a babára ezért a férjem szeretni fogjas önzetlenül.Amúgy azt soha nem hagynám,hogy a kicsi ezért bármibe is hátrányt szenvedjen.Sokan panaszkodnak,hogy milyen társat fogtak ki maguknak,hát én elmondhatom,hogy kettőt is találtam(persze nem vagyok rá büszke)olyat,aki a tenyerén hordozna.A férjemet is ezért nem tudtam lelkiismeretfurdalás nélkül elhagyni,mert mindig,mindenben számíthattam rá,tehát ő már bízonyított az évek alatt.Hát a baklövésemnek iszom a levét,amiért lelkileg szenvedek is....
Remélem mások tanulnak az én esetemből.
Mégegyszer köszönöm mindenkinek a válaszát.
Egyáltalán a baba apukája, tudja, hogy gyermeket vársz tőle?
Nem szeretné, hogy megpróbáljátok még 1x? Mert abban igaza van az egyik válasz adónak, hogy a későbbiekben a baba miatt sosem fogod tudni elfelejteni a másikat sőt ha esetleg a kicsi rá is fog hasonlítani! Szép, hogy hiszel abban jó lehet még ez a dolog a férjeddel de szerintem kihűlt már a szerelem legalábbis a te részedről, csak ragaszkodsz hozzá és nem akarod megbántani, de az igazság szerintem az hogy lehet neki egy ideig pokoli lesz de jót teszel neki..adsz neki esélyt, hogy találjon egy olyan nőt akivel később még boldog lehet és gyerekük is lehet / bár én valószínűnek tartom, hogy neki nem lehet gyereke..ezért nem jött össze nektek és akkor itt jöhetne az a rész, hogy akkor ezért lesz bűntudatod mert neki lehet sose lesz gyereke te pedig elveszed tőle a lehetőséget...mellesleg szerintem így a baba apukájától is! Bár ha jól emlékszem a kollégád az apuka, úgyhogy gondolom tud a gyerekéről..igaz így mind2 pasinak van gyerek de te viszont nem hiszem, hogy boldog leszel, mindíg azon fog járni az eszed, hogy milyen lett volna a másikkal és szerintem jogosan mert te szerelemből szeretted a párod aki elhanyagolt..hibázott..akkor értsen meg téged is most
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!