Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elváltam már 5 éve volt férjem 4.5 éve nem jött nézni se a gyereket gyerektartást se fizetett. Jegyzem 10kmre lakott egy másik nö 3 gyerekét nevelte. Most szakitottak és rájött hogy van egy lánya. és látni akarja. Mit tehet igy?
Figyelt kérdés
2013. febr. 2. 10:42
21/31 anonim válasza:
Kérheted h gyámügyis felügyelettel találkozzanak a hyerekkel,mivel közel 5 évig felése nézett,a gyerek nem ismeri
22/31 anonim válasza:
Mikor elváltatok a bíróság meghatározta a láthatás idejét és a gyerektartás összegét. Az a mai napig érvényben van. Ha újra keres mondd el neki, hogy ha ragaszkodik a kapcsolattartáshoz akkor kérni fogod a felügyelt találkozást ahogy előttem is írták. És kérdezd meg, hogy hajlandó-e rendezni az anyagiakat. Ha a válasza nem, menj a bíróságra. Ott majd eldöntik a továbbiakat. Eltiltani nem tudod a gyerektől akkor sem ha nem fizet, akkor sem ha eddig nem látogatta.
23/31 anonim válasza:
A gyerektartást is kötelező fizetnie, mert az a GYEREKNEK jár és igen, még egyszer ismétlem, KÖTELEZŐ:)
Kérd nyugodtan.
24/31 anonim válasza:
Semmit nem jelent a nevén van vagy nincs,ha elismerte az apaságot fizetnie kell!Az meg már ne engem izgasson pampog a párja,az ő gyerekeinek is van apja aki gondoskodjon a sajátjairól.Nehogy már én feszüljek be mindenen ha már annyira akarta a gyereket,az a legkevesebb fizet utána.nem kell ilyen nagy lelkünek büszkének lenni,abból a gyereknek még nem lesz cipője...Te meg engedd meg neki lássa a lányát.Majd 5évig nem látta?ép itt az ideje.Attól se tarts a kislány félni fog,elbeszélgetsz vele,elmondod neki most találkozni fog az apuval stb stb.Apuka nem fogja megenni,sőt lehet még a pici lánya a szeme fénye.Engedd mindanyian csak jól jártok.ha sérelmed van nyeld le,itt nem rólad van szó a gyerekedről.
25/31 anonim válasza:
"Semmit nem jelent a nevén van vagy nincs"
Dehogy nem.Rengeteget jelent.
27/31 A kérdező kommentje:
ezt én is szeretném tudni.Hát tuti hogy nem fogom fényesre nyálazni a gyereknek hogy ö az apád majd 5 évig letojt de itt van és szeret hogyne.meg nem is olyan kicsi már felfogja a dolgokat.mindjártz 8 éves okos kislány
2013. febr. 2. 13:28
28/31 anonim válasza:
26-os senkije.Csak fel kell tudni mérni mi a gyerek érdeke.8éves,főleg majd ő eldönti mit szeretne.Ha meg idősebb lesz még jobban.Az esélyt meg kell adni meg ismerjék egymást
29/31 anonim válasza:
Hát hogyne. A gyerek életéből meg átjáróházat kell csinálni. Persze csakis az ő érdekében.
30/31 anonim válasza:
A láthatás JOG. És nem csak az apáé, hanem a gyereké is. Ezt te nem tudod jogilag akadályozni.
A GYT fizetése KÖTELESSÉG. Nincs összefüggésben a láthatással. Ha ennek a KÖTELESSÉGÉNEK nem tesz az apa eleget akkor fel lehet jelenteni, be lehet perelni és meg fogja érte kapni a büntetését. De ettől még a jogait nem lehet tőle megvonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!