Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan romlott meg a kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan romlott meg a kapcsolatod, hogyan kapott szerepet a harmadik?

Figyelt kérdés
2012. dec. 22. 19:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mert rájöttem hogy hazudik, és elárult és hagytam, nem szóltam egy szót se, hogy tudok a dologról, csak végig néztem, hogy mit lépeget.Innen indult.
2012. dec. 23. 06:04
 12/16 anonim ***** válasza:
Üvöltözött velem és bár soha nem bántott, voltak iszonyú ocsmány szavai. Nem működött a szex sem, és egyszerűen képtelenség volt a helyzetet megváltoztatni, én tényleg mindent megtettem. Utána elmentem valahová és találkoztam egy régi szerelmemmel, elköszönéskor kezet fogtunk és ahogy elvette a kezét öntudatlanul is utánakaptam. Nem csaltam meg az exet, de ezután szakítottam vele.
2012. dec. 23. 12:56
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Az én 4,5 éves kapcsolatom lassan 'romlott' meg. De inkább úgy fogalmaznék, hogy ennyi idő kellett nekem rájönni, hogy mégsem vele szeretném leélni az életemet. Nagyon rendes fiú volt ő, de nem hozzám való. Az én megítélésem szerint nem volt eléggé férfias és határozott, sokszor éreztem úgy, hogy a férfi szerepet is nekem kell felvállalnom. Továbbá mutatta ki számomra megfelelő módon a szeretetét.

Természetesen sokszor elmondtam szépen, hogy mi nem tetszik, de mindannyiszor süket fülekre találtam. Így hát léptem. 20 évesek voltunk amikor összejöttünk.

26/n

2012. dec. 23. 18:14
 14/16 anonim ***** válasza:
A gyerekek megszületése után módszeresen terrorizált lelkileg, egy utolsó rossz feleség és anya voltam szerinte, mindent kritizált ami velem volt kapcsolatos. Kiábrándultam teljesen bár évek kellettek hozzá mert én alapvetően ragaszkodó vagyok. Aztán jött vegy férfi aki kedves volt és 'felemelt' a földről ahova a férjem döngölt évekig.
2012. dec. 25. 18:36
 15/16 anonim válasza:
100%
Mind 2 gyerek megszületésekor azzal vezette le a feszültséget vagy a változás súlyán úgy könnyített, hogy napokig játékgépezett. Ahelyett hogy nekem támaszt nyújtott volna, még nehezítette a dolgom. A gyerekek megszületése után már a szexuális életünk is csapni való volt. Szinte alig. Úgy " barátian" eléldegéltünk, de ugyebár senki nem haveri alapon akar leélni egy életet. Akkor döbbentem rá, hogy valami nagyon elromlott, mikor azt vettem észre, hogy beleszerettem másba. És bár semmi nem volt köztünk mégis Ő fontosabb lett nekem, mint a férjem. Amikor előálltam a problémával, hogy nem működik ez már nagyon mit csináljunk? Az volt a válasz, hogy akkor válj el. Alapjába véve ez jellemzi is a helyzetet. Semmit nem tudtunk soha megbeszélni, nem éreztem a törődést, szeretet részéről. És biztos én is hibás voltam, főleg abban, hogy hagytam hogy idáig fajuljon a helyzet.
2012. dec. 29. 23:18
 16/16 anonim ***** válasza:
48%
Mi elsők voltunk egymásnak, több mint 5 év után erősebb lett a kíváncsiság. Ez van,gyerekszerelem volt. Azóta sok tapasztalatra tettem szert,de visszasírom őt a mai napig. Ez egy se veled se nélküled dolog volt,ha pár évvel később találkozunk (amikor már szereztünk néhány pozitiv és negatív tapasztalatot) akkor szerintem házasság és gyerek lett volna. Ha.... de persze nem lehet tudni még mit hoz a jövő :)
2013. jan. 11. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!