Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl lehet élni hogy már nem kellesz, meguntak?
Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 22:10
11/13 A kérdező kommentje:
Sajna nem az első eset a második fiammal voltam terhes akkor nem mertem lépni önbecsülésnek nem tesz valami jót .
2009. aug. 21. 20:32
12/13 anonim válasza:
Igen túl, én épp most éltem túl pont egy ilyen esetet
13/13 anonim válasza:
Igen, túl lehet élni. Természetesen nem megy egyik napról a másikra, s abban nincs semmi rendellenes, ha most úgy érzed, neked ez nem fog menni, ha utálod életed minden napját, ami jön egymás után. Abban sincs semmi, ha úgy véled most, nem számít most a többi ember, ha annak nem kellesz, aki neked addig talán az egész világot jelentette. Szinte törvényszerű, hogy ezeken, vagy az ezekhez hasonló érzéseken át kell esni, ez a gyászidőszak. Ez kinek hosszabb, kinek rövidebb. A kül. " okos" magazinok megszabják, hogy ennek mennyi az elvárt időszaka, azonban ők nem nézik az egyént magát, így nem kell feltétlenül hinni nekik. Annyi a lényeg, hogy bár most fájhat nagyon, de ez enyhülni fog. Az élet pedig nem garantálja, hogy ilyen pofont csak egyszer oszt ki mindenkinek, aztán meg lehet nyugodni, de mindenkit vár vki vhol, aki az igazán nekivaló társ. Tudom, hogy ezt is hihetetlenül nehéz elhinni most, főleg, ha úgy gondolod, hogy nem kell más csak ő, más nem is felelne meg, de ez tényleg akkor is így van...Minden sokkal jobb lesz, hidd el, és kitartás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!