Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám bebizonyítani, hogy van köztük valami?
A feleségemnek van egy leszbikus barátnője és azóta nagyon eltávolodtunk egymástól.Mindennaposak a veszekedések a nő miatt és már válni akarok!
Van egy 6 éves fiam ha be tudnám bizonyítani,hogy szexuális kapcsolat van köztük akkor a bíróság ezt figyelembe veszi?Nekem ítélhetik a fiamat?
Keress egy jó ügyvédet!
(Olyat, aki elsősorban családjoggal foglalkozik.)
Nyerni fogsz.
Biztos vagy abban,hogy valóban leszbikus? Beismerte a feleséged? Állandóan a gyerek előtt veszekedtek? Ez mind,mind oka lehet annak,hogy a 6 éves fiad fél tőled.Csak azt látja,hogy apu állandóan ordít anyukámmal,aki nem csinált semmit.A rendszeres vita miatt elég nagy lehet nálatok a feszültség,amit a gyerekek megéreznek.Próbáljátok szépen,csendesen megbeszélni a közös életetek problémáit.Nem lehet,hogy a barátnő csak menedék, nála elsírhatja minden baját a feleséged? Ha annyira megromlott a kapcsolatotok,akkor meg -kultúráltan- el kell válni és csak azt tartani szem előtt,hogy a gyerek mindkettőnket szeressen,ne távolodjatok el egymástól.Elvált apukaként is lehetsz nagyon szerethető,de ha bántod a mamát,akkor csak meggyűlöl a fiad.
Tudom könnyű kivülállóként osztogatni az észt,de ez az én véleményem. Kívánom,hogy sikerüljön mindenki számára megnyugtató módon rendezni ezt a nehéz helyzetet.
12:36-os
Az,hogy leszbikus a feleségem igen bánt!És lehet,hogy pont ez miatt van,hogy ellenem próbálják nevelni.Sajnos nem tudom,hogy miért!Talán a bíróság miatt.Ha férfival csalt volna meg akkor is ugyan így éreznék.Nem csak az a gond,hogy a leszbikusságával félre nevelik erkölcsileg a fiam,hanem az is,hogy ezek tetejébe még engem is rossznak állítanak be.Az viszont igaz sajnos,hogy egy-két veszekedést hallott a gyerek.
A feleséged nem leszbikus, hanem biszexuális mert mindkét nemmel van szexuális kapcsolata. De a kérdésre válaszolva a szexuális szokás miatt nem fogják azonnal neked itélni a gyereket, (kivéve, ha pedofil)
Ám ha azt szeretnéd, hogy elég gyakran lásd a gyerekedet akkor hivatkozz az apai példamutatásra, amit az anyja mellett nem kap meg, tehát nem lesz férfias a viselkedése. A bíróság valóban anyapárti legtöbbször. A feleségeddel meg beszéld meg, hogy te nem nézed jó szemmel a kapcsolatát a barátnőjével, továbbá a fiadnál meg próbáld megtudakolni, miért fél tőled? Ha ő maga nem beszél vezesd rá te arra, hogy elmondod neki hogy bizonyos viselkedésedtől nem kell félnie, mert nem bántó. Lehet, hogy a gyerek nem érzi elég biztoságba magát mert nem tudod ugyan azt amit az anyja nyújt. Szóval vele sem árt elbeszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!