Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi ideig tart egy valas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig tart egy valas altalaban?

Figyelt kérdés
nincs gyerek, nincs vita, nincs vita a vagyonmegosztason sem. igaz kulfoldrol kellene inteznem de az most lenyegtelen (esetleg ha valakinek van benne tapasztalata szivesen vennem:)
2012. dec. 8. 06:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát az azért mondjuk nem lényegtelen, ha külföldről kellene intézni. :P

Amúgy, ha nincs gyerek, és mindenben megállapodtok, akkor az első tárgyaláson is kimondhatják a bontást.

2012. dec. 8. 07:25
 2/6 anonim ***** válasza:

1. Ha mindenben irásban elöre meg tudtok egyezni, akkor a legtöbbször az elsö tárgyaláson kimondják a válást, néha esetleg kettöt tart a biró szükségesnek.

2. Az NEM lényegtelen, hogy külföldröl intézed, mert a keresetet személyesen kell beadni az utolsó közös mo-i lakhely szerinti illetékes biróságon - tehá MO-on. A tárgyaláson is személyesen meg kell jelenned, ami szintén nem megy külföldön.

2012. dec. 8. 08:08
 3/6 anonim ***** válasza:
A keresetet postán is be lehet adni es ha mindenben megegyeznek, nem feltétlenül kell jelen lennie, csak írásban kell kérnie, hogy a távollétében is megtartsák a tárgyalást.
2012. dec. 8. 08:27
 4/6 A kérdező kommentje:
ja tudom hogy nem lenyegtelen, nem tudok hazamenni mert nagyon messze lakom, ugyveddel akarjuk intezni egyebkent. csak egy atlagos idotartam erdekelt egy atlagos magyarorszagi valasnal. olyanokat olvastam hogy honapok kellenek hozza. de az jo ha 1 targyalas is eleg lehet.
2012. dec. 8. 09:09
 5/6 anonim ***** válasza:
én közös megegyezéssel, két gyerekkel negyed óra alatt váltam el. (a tárgyalás volt ennyi, az időpont kitűzése a beadástól számítva olyan 1 hónap volt) Első tárgyalásra nem mentem el, én voltam az alperes, ügyvéd írt, hogy fenntartjuk a keresetet, de nem tudok megjelenni, a másodikra elmentem, és 15 perc volt.
2012. dec. 8. 09:39
 6/6 anonim ***** válasza:
akár az első tárgyaláson kimondhatják ha minden le van papírozva és mindkét fél hajlandó válni.
2012. dec. 8. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!