Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyanok véleményét várom, akik már jártak párterápián. Segített? Próbálnám helyrehozni házasságom, talán még nincs minden veszve. A férjemmel kevesek vagyunk hozzá, külső segítség kell. Budapesten a XI. kerületben kihez érdemes menni?
Mi is jártunk, Óbudára (Pszichofészekbe).
Nekünk segített. Segített kibeszélni magunkból a bántottságot, megérteni a másikat (nem csak magunk bajával foglalkozni), gyerekkori mintákat megérteni és ezáltal jobban megismerni magunkat-a másikat).
Boldog házzaságban élünk már és szorosabbá tette a kapcsolatunkat. Talán csak most találtunk igazán egymásra, most először érezzük igazán úgy, egyek vagyunk jóban rosszban.
A pénz: valóban sokba kerül. Mi hetente jártunk 1x, 15,000 Ft/alkalom (ez 1,5 óra), de mindent meg kell tenni, hogy a házasságunkat megmentsük.
Én örökké hálás leszek a pszichóinknak, mert nem visszakaptam a férjem, hanem egy olyan társra találtam, akit tisztelek, becsülök, szeretek és felnézek rá.
Kedves utolsó hozzászóló.
Szabad érdeklődnöm, hogy ki volt az Önök szakembere? (bár eltelt sok év, hátha még a pályán van)
Remélem, látni fogja az üzenetet.
Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!