Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mert ismetlodik minden?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mert ismetlodik minden? Hanyszor kell atelni ezt? 1 het alatt kaosz megint..

Figyelt kérdés
2 evente osszekapunk, vagyis ez az utolso 2 evben tortent.2 evvel ezelott kulonkoltozes, sot meg az ugyved, terapia minden megvolt. Ujbolkeztuk. Most 1 hete megint. Es megint idot ker hogy eldontse mit szeretne.3 gyerekes csaladanya vagyok, es o tart el. Persze nem magyarorszagon elek es itt egyedul vagyok. Serelmek ertek ot is meg engem is de ha beszelni szeretnek, nem hallgat meg, sajnos sokszor hianyolom a tiszteletet. Zavarasnak veszi a kerdeseim. O ugy erzi hogy joga van vitatkozasnal szo nelkul eltunni, vagy idot kerni de en itt vagyok 3 gyerekkel.

2012. szept. 23. 17:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Ismered a mondást??

"Felmelegítve csak a töltött káposzta jó"

A kapcsolatra ez nem vonatkozik. Ha már 2 évvel ezelőtt gondok voltak, és nem tudtátok megoldani, akkor ma ezt a kapcsolatot kár erőltetni.. Ez már nem működik, csak érzelmileg nem vagytok képesek még belátni. A párod már kezdi, hiszen újra át akarja értékelni az életét. Neked is ezt kellene tenni. Még úgy is hogy 3 gyerekes anyuka vagy. Amúgy sem az a legjobb megoldás ha mindig a gyerekekre hivatkozol.

Ha nem működik, akkor keresni kell megoldásokat a párod nélkül.

PL:

- menj el dolgozni, és már el is tudod tartani magadat és a gyerekeidet is.

-ha külföldön drága az albérlet akkor költözzetek haza, és otthon kezdj egy új életet..

Megoldás mindig van, csak meg kell találni a legjobbat.

2012. szept. 23. 17:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Ő a gyerekek apja? Mert számomra ez nem derült ki.

Mert ha nem, akkor azért másabb, mintha a saját gyerekeiről lenne szó.

2012. szept. 23. 17:59
 3/7 A kérdező kommentje:
nemakarja hogy hazakoltozunk. munkat kerestem mindig de nincs...nem hivatkozok a gyerekekre,csak azt kerem mondja meg megint mit akar,de nem mond semmit csak hogy varjak.... de mire?
2012. szept. 23. 18:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Arra kell várnod, hogy ő mindenféle beszélgetés, sírás és vitatkozás nélkül, hideg fejjel végig gondolja: Hogyan tovább. Az is lehet hogy úgy érzi menekülnie kell, már elege lett mindenből, és mindenkiből. De végig kell gondolnia hogy mit veszít és nyer ha döntésre jut.
2012. szept. 23. 18:04
 5/7 A kérdező kommentje:
neharagudj,had kerdezzem meg ez akkor is ervenyes ha nem sirok,nem vitatkozok? mar megint gondolkodnia kell? minden lepesemben sajnos hibat talal... igen o a gyerekek apja.ugy erzem es sajnos ugy is van hogy o a csaladfenttarto es en halgassak...persze mar kezdenek komoly ketelyeim lenni...
2012. szept. 23. 18:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de megkérdezném, min kaptatok össze? Mind a kétszer ugyanazon a dolgon?
2012. szept. 23. 22:10
 7/7 A kérdező kommentje:
azon,hogy mind a ketten nagyon karakteressek vagyunk,vagy osszeveszunk,vagy halgatunk a bekesseg kedveert,es kesobb telik be a pohar...viszont ha beszelgetni szeretnek a parom nem hallgat meg,mert azt mondja ideges vagyok,es mar ideges is lettem.....a se veled se nelkuled van.Ma mar mondta elmegy vegleg,ez volt reggel,delutan felhiv beszelgetni...de mind a ketten tartunk egymastol,de azt meg o sem akarja hogy elmenjek....
2012. szept. 24. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!