Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Átlagosan hány válás van 1 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagosan hány válás van 1 év alatt Magyarországon?

Figyelt kérdés

2012. szept. 12. 18:12
 1/9 A kérdező kommentje:
Kérek mindenkit, hogy gyorsan válaszoljon mert ez nekem házi feladat péntekre. Köszönöm!!
2012. szept. 12. 18:20
 2/9 anonim ***** válasza:
95%

Nem lenne rossz ötlet ha megtanulnád használni a googlet...

[link]

2012. szept. 12. 18:26
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
ksh adatlapján pontosan megtalálod :)
2012. szept. 12. 18:30
 4/9 anonim ***** válasza:
43%

4. !

Nem mindenki lóg amúgy minden mp-ben a gyk-n mint te :)

2012. szept. 12. 18:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Igaza van a 4. nek. A választ illik megköszönni.
2012. szept. 12. 21:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Lehet, holnap megfogja, csak házit írt :D
2012. szept. 12. 22:19
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem lenne rossz az sem ha a nevedet is odaírnád és úgy kritizálnál másokat... Amúgy meg nem lógok minden nap itt most regisztráltam és ha nem tudsz válaszolni egy bizonyos kérdésre akkor nem is kell komizni... -.-" KÖSZIKE!!!!
2012. szept. 13. 16:44
 8/9 anonim ***** válasza:

ma 16:44

Na az anyád hétszentségit te szerencsétlen én válaszoltam neked oda belinkeltem amit te lusta voltál kikeresni és te pattogsz nekem itt???Hány éves vagy 10??

Még most sem köszönted meg te kis nyomorult!Kikerestem neked és még te háborogsz itt nekem azok után hogy még most sem ksözönted meg?!A ku.rva anyádat te kis majomparádé!Anyád megnevelhetett volna te kis idiota.

2012. szept. 13. 17:10
 9/9 anonim ***** válasza:

ma 16:44

Ez nem kritizálás te kis csitri!Hanem ez egy alapvető dolog kérlek szépen hogy ha valamit kérdezek és válaszolnak rá,sőt még ki is keresik nekem akkor megköszönöm!Amúgy én sem lógok itt egész nap,az rendben hogy tegnap nem köszönted meg,de ma ahelyett hogy azt tetted volna,még neked áll feljebb!Pff szánalom vagy kis anyám!Hány éves vagy 12?

2012. szept. 13. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!