Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4. !
Nem mindenki lóg amúgy minden mp-ben a gyk-n mint te :)
ma 16:44
Na az anyád hétszentségit te szerencsétlen én válaszoltam neked oda belinkeltem amit te lusta voltál kikeresni és te pattogsz nekem itt???Hány éves vagy 10??
Még most sem köszönted meg te kis nyomorult!Kikerestem neked és még te háborogsz itt nekem azok után hogy még most sem ksözönted meg?!A ku.rva anyádat te kis majomparádé!Anyád megnevelhetett volna te kis idiota.
ma 16:44
Ez nem kritizálás te kis csitri!Hanem ez egy alapvető dolog kérlek szépen hogy ha valamit kérdezek és válaszolnak rá,sőt még ki is keresik nekem akkor megköszönöm!Amúgy én sem lógok itt egész nap,az rendben hogy tegnap nem köszönted meg,de ma ahelyett hogy azt tetted volna,még neked áll feljebb!Pff szánalom vagy kis anyám!Hány éves vagy 12?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!