Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Milyen joga van egy nőnek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen joga van egy nőnek, ha a férfi lakásában él, és van 1 gyerek van? Kérhetek gyerektartást?

Figyelt kérdés
Furcsa helyzetben vagyok, már elhidegültünk egymástól. Vissza szeretnék menni dolgozni, de nem tudom a bölcsit fizetni. Ő azt mondja nem ad pénzt, mert használom az autóját, és nem kell rezsit fizetnem.A Gyed-ből élünk.Kérhetek gyerektartást? Mit tehetek ellene?
2009. júl. 29. 14:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%
Inkább a kérdezőnek kellene normálisan kibővítenie a válaszát, hogy érthető legyen, milyen helyzetben is akar kérni gyerektartást. Kár ezen vitázni, kedves 15:10.
2009. júl. 29. 15:26
 12/17 A kérdező kommentje:

Csak együtt élünk. A Gyed-ből fizetek mindent amit tudok. A másik dolog, van még 2 gyereke, vett nekik lakást, volt párjának is, üzletet, autót, szóval mindent.

Nem egy csóró emberről van szó, és fáj, hogy az én gyerekemet, akit állítólag a legjobban szeret, és engem is, ezt csinálja.(közben van v.kije) Ha vett volna lakást, vagy nekem lenne már rég nem itt lennénk, és ezt jól tudja. A gyerekemet fossza meg, és persze, hogy rosszul esik, hogy a többi gyereknek nincsenek ilyen gondjai. Ha anyagilag úgy állnék, már rég nem itt lennénk. Ha gyerek nem lenne akkor meg végképp. Szóval ha lenne egx pici lakásunk nem kérnék én semmit, de nincs. Sőt autó sem kellene, pedig kb.100 van neki. Gonosznak érzem most magam,de a gyereknek meg szeretném teremteni az új életünket. Ha gyerektartást kérnék minimális lenne, mivel minimálbérrel van bejelentve. Ilyen egy jó üzletember.Lehet, hogy össze-visssza írtam a dolgokat, és lehet, hogy már elveszítettem a realitásérzékemet. Nem tudom mit tegyek.

2009. júl. 29. 15:28
 13/17 anonim ***** válasza:
25%
nagyon sajnállak,de ezt csak beszélgetéssel lehet megoldani,mivel nekem a másik nőtől bűzlik a dolog.próbáld megbeszélni vele,hogy elmész,de segítsen nektek is,ne egy albérletbe kelljen tengődnőtök,vagy eggyütt.és akkor élheti világát
2009. júl. 29. 15:32
 14/17 anonim ***** válasza:
67%
Akár milyen szomorú és hányattatott a szerelmi életetek, majd ha külön mentek akkor lehet ilyenekkel dobálózni, hogy gyerektartás, addig inkább: hé, adj egy kis pénz, vagy ilyesmi.
2009. júl. 29. 15:34
 15/17 anonim ***** válasza:
67%

költözz el, és kérj gyerektartást.

nehogymár a gyereked szenvedjen hiányt bármiben is!!!!

az ilyen szemét férfiak megérdemlik, ha egyedül maradnak!

2009. júl. 29. 15:42
 16/17 A kérdező kommentje:

El akartam költözni, de nem tudok, nem lenne annyi fizetésem, hogy fizetni tudjam az albérletet, és bölcsit máshova nem tudok menni. Senkim nincs.

Köszönöm a válaszokat, kaptam hideget is meleget is. Aki azt írta örüljek, hogy fizeti a rezsit, persze, vannak nálam rosszabb helyzetben lévő emberek is. Addig amíg dolgoztam így volt,fizettem, de jött a gyerek.

2009. júl. 29. 16:03
 17/17 anonim ***** válasza:
Az jó, hogy fizetted, de értsd meg, amit mondani akarunk. Ha ő olyan szívtelen ember, ahogy leírtad, akkor mindent meg fog tenni. Azaz, kötelezhetnek rá, hogy fizesd a rezsi felét és akár még albérleti díjat is azért, hogy ott laksz. De persze a tartásdíjat megítélik a minimálbér után. Nem jársz jól!
2009. júl. 29. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!