Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen joga van egy nőnek, ha a férfi lakásában él, és van 1 gyerek van? Kérhetek gyerektartást?
Csak együtt élünk. A Gyed-ből fizetek mindent amit tudok. A másik dolog, van még 2 gyereke, vett nekik lakást, volt párjának is, üzletet, autót, szóval mindent.
Nem egy csóró emberről van szó, és fáj, hogy az én gyerekemet, akit állítólag a legjobban szeret, és engem is, ezt csinálja.(közben van v.kije) Ha vett volna lakást, vagy nekem lenne már rég nem itt lennénk, és ezt jól tudja. A gyerekemet fossza meg, és persze, hogy rosszul esik, hogy a többi gyereknek nincsenek ilyen gondjai. Ha anyagilag úgy állnék, már rég nem itt lennénk. Ha gyerek nem lenne akkor meg végképp. Szóval ha lenne egx pici lakásunk nem kérnék én semmit, de nincs. Sőt autó sem kellene, pedig kb.100 van neki. Gonosznak érzem most magam,de a gyereknek meg szeretném teremteni az új életünket. Ha gyerektartást kérnék minimális lenne, mivel minimálbérrel van bejelentve. Ilyen egy jó üzletember.Lehet, hogy össze-visssza írtam a dolgokat, és lehet, hogy már elveszítettem a realitásérzékemet. Nem tudom mit tegyek.
költözz el, és kérj gyerektartást.
nehogymár a gyereked szenvedjen hiányt bármiben is!!!!
az ilyen szemét férfiak megérdemlik, ha egyedül maradnak!
El akartam költözni, de nem tudok, nem lenne annyi fizetésem, hogy fizetni tudjam az albérletet, és bölcsit máshova nem tudok menni. Senkim nincs.
Köszönöm a válaszokat, kaptam hideget is meleget is. Aki azt írta örüljek, hogy fizeti a rezsit, persze, vannak nálam rosszabb helyzetben lévő emberek is. Addig amíg dolgoztam így volt,fizettem, de jött a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!