Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi is lessz ebből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi is lessz ebből?

Figyelt kérdés

A nejem válik, mint sokan mások. A gyermeket aki most 7 éves elzárja tőlem, 7 hónapban 1 napot láttam , azt a gyermeket akivel még tavaly boldog időket töltöttem. Sőtt, a gyermek kimondottan én hozzám kötődik. De nem is azon akarok lovagolni, hogy kihez kötődik.

Mire számíthat a nejem ez miatt, hogy egy gyermeket lelkileg tönkre vág, de ez meleltt szó legszorosabb értemében el is zárja tőlem.

2012. aug. 28. 16:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmire, ez a szomorú.
2012. aug. 28. 16:58
 2/5 anonim válasza:
Nem sír utánad a gyermek?Miért nem indítasz gyermekjogi pert?Az a legcélszerűbb dolog.
2012. aug. 28. 19:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagyszülői láthatásról is hallottam már.
2012. aug. 28. 19:50
 4/5 A kérdező kommentje:

Igen, egyértelműek a jogszabályok. még ideiglenes gyermeeklhelyezés sincs, közös szülői felügyelet van.

Nem is lessz gyermekelhelyezés, mert felelőtlen. Így már másabb. de nem is a gond, hogy valamikor ezzel a gyermekkel nagyon bensőséges volt a viszonyom, sajnos ez álltal el marta tőlem, így akart rá venni , hogy adjam eel a saját házam, és menjek hozzájuk. annyira bensőséges volt a viszony a gyermekkel, hogy nem is apai , ha nem attól több.

2012. aug. 28. 20:10
 5/5 anonim ***** válasza:
ha közös felügyelet van, akkor azt a nejed keményen megszegi, ezt lehet jelezni a váláskor a bíróságon vagy akár a gyámügyön. (de ezt a "nem is apai, hanem több"-et ne hangoztasd, kicsit hátborzongatónak hangzik.)
2012. aug. 29. 05:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!