Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell egy váláshoz ügyvéd?
Arra gondolok, hogy sokan fogadnak ügyvédet amikor válnak. Az ügyvéd akármilyen jó vagy rossz , egyre megy ki, ő jól megszedje magát. Nekem annyira érdekes és ellenemre vall, hogy két ember együtt élt. A férfi elvette a nőt feleségül, majd sztár ügyvéddel válnak el, aki ugye még jobban mérgesíti a helyzetet.
Szerintem mindenki tisztában van azzal, hogy kinek mi jár és mi számít.
De azért az is érdekes nekem, hogy aki ügyvédet fogad az kizárólag arra megyen ki, hogy azzal akivel le élt x évet, jól le tudja nyúlni. Közben észre sem veszi, hogy a gyermeke rá megy, vagy gyülölködés lessz belőle.
Szerintem aki válni akar az ügyvéd nélkül is el tud, aki pedig pénzért válik el, az fogad ügyvédet.
Erre élő példa a nejem. Eddig kb 100 000-et adott ki ügyvédre a semmiért. Azt amit az ügyvédje megtett , én is megtettem volna neki ingyen.
Szóval nagyon tirpák dolog.
Tudom, hogy most le is fognak pontozni egyesek, d azért egyszer élünk és nem mindegy, hogy a bíróságon már úgy fogadnak, hogy már vártuk. Ja és nem is beszélve a perköltségről. Ha jól tudom 60 ropi/tárgyalás.
Szóval, anno két ember szerette egymást, majd meg lett a baj álltalában az egyik fél részéről. Majd el válnak az helyett, hogy le ülnének megbeszélni , ki mit rontott el és hogyan kellene rendbe tenni.
Mondjuk nekem nagyon bosszantó amikor azt olvasom itt egyes nők szerelmes lett a kollégályába, hol ott az csak izélni akart vele. De ez vissza felé is érvényes a másik nemre.
az a baj, hogy vakaivel le húzol x évet, és ki állsz mellette jóban és főleg a bajban, majd jön egy gyökér ügyvéddel. szerintetetk aki válni akar békességben és nem a pénzért , annak kell ügyvéd. az aki kb 100 000-et ki ad a semmiért, amit én is meg tudtam volna neki írni, pár fecniért. Az normális. ne beszéve az ügyvédet, aki félre vezeti a bíróságot. nem beszélve az ügyfelét. Hangsúlyozom megint. Rácz Mária miskolci ügyvédről van szó. Egy halott édesanyára fogja a házasság meg romlását. Azt sem tudja ki volt, nem még egy házasság romlik meg miatta, sőt az ügyfele sem tudja ki volt az édesanya. halottgyalázó , haszonleső ügyvéddel menni bíróságra közel tíz év után??
Mi ez ha nem tirpák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!