Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha férjetek volt neje folyamatosan próbálkozna?
először is. van papír a láthatásról? ha van akkor abban a pillanatban gyámügyre kell menni, hogy akadályozta a láthatást. mi az hogy csak fél órára engedi? ez van a végzésben? ha nem, akkor irány a gyámügy.
amennyiben ez nincs lepapírozva akkor azonnal kérni kell a bíróságtól, hogy foglalja végzésbe a kapcsolattartást. bár úgy vettem ki a szavaidból, hogy tartásdíjról van végzés? akkor a láthatásról is van?
10-esnek. vegyen mobilt az apa és szerinted a 11 éves gyerek amikor pl. iskolában lesz viszi majd magával? ugyanis amint otthagyja a mibilt anyuka vsteg megy azt jól kikapcsolja vagy némára veszi vagy szimplán rálép, és juj elromlott. ugyanmár!! ez szépen hangzik, hogy vegyen egy mobilt. ne felejtsük el 11 éves. nem várhatjuk el egy 11 éves lánytól, hogy folyton emlékezzen a telefonra.
mi ugyanígy jártunk 3 mobiltelefont fogyasztott el a gyermek. Először csak némára lett véve a hang. aztán már kikapcsolva, legutóbb pedig már maga a gyerek mesélte, hogy anya szimplán elvette, és eltette. Akkor miről beszélünk? Azóta szerencsére ezek és sok más miatt már én és párom neveljük a gyermeket. Bíróság jobbnak látta ha kikerül abból a környezetből...
Annak aki 2szer is megkérdezte, hogy miért nem beszél a kérező az új férjjel, olvassa el jobban mert már próbált szót értebni vele a kérdező..eredménytelenül.
Előttem szólónak köszönöm: nem is számoltuk már hány telot adtunk a gyereknek kb. 2.osztályos korától anyuka eladta, elvette, ő használta.gyerek fejből tud számokat volt rá példa kicsörgette az apját 10szer visszahívta kicsöngött aztán már kikapcsolva volt.... gondolom rajta kapta az anyja és jól leszidta. nem értem az ilyen elvált nőket ha egyszer az ő hibájából mentek szét nem tudja elfogadni vége a kapcsolatuknak viszont a gyereknek kell az apja. A másik voltunk nem 1-2x itteni gyámügyön végzés van a láthatásról azt mondják egyezzünk meg vele vagy bíróság. 8éve fizettünk 150e -et kértük vegyék el az anyjától és abba is maradt mert megjátsza magát még kicsi volt a gyerek és azt mondták ekkora gyereket csak akkor választhatnak el ha iszik vagy drogozik stb....
Gondolom bíróságtól függ és mivel mi egy kisvárosi bírósághoz tartozunk nem foglalkoznak igazán semilyen üggyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!