Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki rakhatom a férjem olyan lakásból, ahova nincs
bejelentve, csak szívességi alapon vagyunk mindketten?
Figyelt kérdés
De nekem ismerősök, nem neki.Az is lenne még a kérdésem, hogy ő festette a lakást,de az én pénzemből. Elég bizonyíték az, hogy a családom mondja, hogy ők adták nekem a pénzt? (de elég sok családtagomtól kaptam)Más bizonyítékom nincs.
A férjem amúgy most készül betörni, mert kizártam. Egy elmebeteg.
Szia. Ne engedd be a lakásba, Inkább hívj rendőrt.A többin meg ráérsz gondolkodni utána.
2009. júl. 9. 18:17
12/19 anonim válasza:
Jogilag semmi sem köti akkor abba a lakásba, tehát kiteheted a szűrét. Anya 3 gyerekkel a hátamögött csinálta meg ugyanezt majdnem... Együttérzek veled! Tehát mint yrtam mi is átéltünk hasonlót. Vigyázz magadra! És írj mi a helyzet.
2009. júl. 9. 18:20
13/19 anonim válasza:
18:14-es vagyok: az teljesen mindegy hova vagytok bejelentve nem számít, az számít hol laktok közösen. Minél hamarabb intézkedj a válás ügyében(vagy nem tudom, ha nem akartok elválni akkor persze ne), ha pedig ennyire súlyos a helyzet és a férjed veszélyt jelentene a családra fordulj a rendőrséghez. Vagy hívj át magatokhoz valakit, de ti ne hagyjátok el a lakást mert abból megint problémák lehetnek, ha válásra kerül sor.
2009. júl. 9. 18:28
14/19 anonim válasza:
Hm ilyenkor bezzeg milyen jó hogy kijön a rendőr mi?? Amúgy meg a jó édes anyánkat ha pl. tüntetés van igaz?
(egy Bp-i "sün")
2009. júl. 9. 18:34
15/19 anonim válasza:
Előző előttire, jaj a többes szám jött magától, de ha nincs gyerek természetesen csak rád vonatkozik.
2009. júl. 9. 18:37
16/19 A kérdező kommentje:
Van egy kisfiam. Most éppen megkérdezett egy rendőrt(van rendőrismerős) és azt mondta, hogy feljelent, ha nem engedem be. Megteheti? Persze, hogy nem engedem be, hogy szétverjen mindent.
2009. júl. 9. 18:42
17/19 anonim válasza:
Akkor se engedd be, ha látszólag lenyugszik és kedves...! Én már irtam az előbb is, nekem volt részem hasonlóban. Ha már erre az elhatározásra jutottál, vidd véghez.. Magad miattis, de legfőkébb a fiad miatt. Ettől már csak jobb lehet. Kívánom, hogy legyen erőd véghez vinni!
2009. júl. 9. 18:47
18/19 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Az a valaki rakhatja őt ki a lakásból jogszerűen, aki használatra átengedte nektek a lakást.
Fordulj hozzá segítségért.
Tartok attól, hogy a rendőrök megint nem állnak majd a helyzet magaslatán - sok ilyet láttam - és még biztatják is a férjet, hogy csak törje be az ajtót (nemrég tettem feljelentést hasonló ügyben, az eljáró rendőr ellen).
Vigyázz magadra!
Ügyvéd voltam.
2009. júl. 9. 23:35
19/19 anonim válasza:
Na, látom, témánál vagyunk. Mindjárt kisakkozzátok, hogy a rendőrség a hibás mindenért... Talán a rendőrök adták hozzák erőszakkal a kérdezőt a férjéhez, mi?! Felkavarodott tőletek a gyomrom. Te meg egyszerűen undorító vagy, mélyen tisztelt előttem válaszoló.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!