Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyanakodjak szerintetetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyanakodjak szerintetetek a ferjemre? Lehet hogy megcsal?

Figyelt kérdés
2 eve vagyunk hazzasaok,es mar nem olyan az egesz kapcsolatunk mint regen volt,mar el mult a varazs es a rozsaszin felho,de viszont mostmar olyan furcsan viselkedik,olyan hanyag velem kapcsolatban,ha azt mondom neki hogy vigyen valahova,arra nincs penz,meg hat mi mar nem vagyunk tini korban hogy diszkoba jarjunk,ha azt mondom neki hogy gyere setaljunk ami nem kerul penzbe,arra meg faradt. a ferjem taxi sofor es egesz nap nincsen ithon,jarja kulfoldot is,es mar elegem van abbol is hogy sajat magatol nem mondja hogy szeret csak ha en rakerdek.egyszer mar egy megcsalast megbocsatottam neki,es akkor megeskudott hogy soha nem teszi meg egyszer,de most mar vegkepp el vagyunk hidegulve egymastol,mit tegyek?mar az is eszembe jutott hogy nyomozzak utana,de nem tudom.....
2012. jún. 23. 21:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

2év tényleg rövid idő ehhez,amin már keresztülmentél.Ilyenkor még jellemzően intenzív a tűz.És már megcsalt??... Mi lesz később?

Egy megoldás lehet,ami mindenki számára egészséges:külön menni mindenkitől mármint családtagok,senki ne szóljon bele a másik dolgába,mindenki élje a maga életét,Te a férjeddel,rokonyok meg ott ahol.Persze tudom hogy nem könnyű csak úgy,de másképp..?

2012. jún. 26. 18:47
 12/13 A kérdező kommentje:
de miuatan annyi penzt bele fektettem abba a hazba,akkor hagyam csak ugy a ferjem occsenek,aki 1ft nem tette a hazba?
2012. jún. 26. 18:57
 13/13 anonim ***** válasza:
Dehogyis, hát miért nem rendezed az anyagiakat? amit Te építettél be, az a Tied értékben, mindig van vagyonelosztás váláskor.
2012. jún. 26. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!