Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van olyan elvált férfi, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan elvált férfi, aki segítene? Persze mindenki véleményét szivesen veszem!

Figyelt kérdés
A párom másfél hónapja lépett le egy nő miatt,minden nap találkozunk a gyerek miatt,kb: 2 hete túl jó viszonyban is vagyunk,volt szex is,de ha nincs,akkor is simogat,megfogja a kezem,megcsókol,megölel,stb.Ma elmondtam neki,mennyire hiányzik a fiának,egyfolytában őt várja,őt keresi.?egkérdeztem:ért annyit ez a nő hogy elhagyjon minket? Nem válaszolt.Kb 10-szer megkérdeztem,mire egyre feszültebb lett,és csak annyit mondott,arra nem kell válaszolnia,ért-e annyit,meg nem hagyta el a fiát sem.Mit gondoltok erről?

2012. máj. 20. 16:49
 1/10 anonim ***** válasza:
97%

Én elvált anyuka vagyok, de az én tippem:

1. Nem jött be az új nő és inkább visszajönne hozzád

2. valamit akar tőled, pl. rendezetlen anyagiakban, gyerektartás, láthatás, stb.

Tisztázni kellene, hogy mit akar: ha visszajönne hozzád, ez esetben visszafogadnád-e és megszakítana-e minden kapcsolatot a másikkal?

2012. máj. 20. 16:55
 2/10 A kérdező kommentje:
A láthatás az korlátlan abban megegyeztünk,anyagilag inkább én függök tőle,ad is pénzt minden héten.Tegnap pl:beismerte,hogy hülye volt,hogy elment.Meg mondtam,hogy nekem semmi bsűajom nem lenne,tök jól ellenék egyedül,ha lenne autóm,meg pénzem elég.Erre annyit mondott,majd megoldom neked mindkettőt.Konkrétan kérdezni nem akarok,mert félek a választól.Akár mi legyen is az!
2012. máj. 20. 17:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Valakit erőszakosan, folytatólagosan szembesíteni ahibájával nem túl bölcs ötlet. Ha jogos is, senki nem szereti, ha szembesítik a hibájával, ezért ez pont ellentétes hatást válthat ki.
2012. máj. 20. 17:28
 4/10 anonim ***** válasza:
Szereted meg? Visszafogadnad? Szerintem tedd fel magadban ezeket a kerdeseket. Es ha igen, es meg tudnal neki bocsatani, akkor.... lehet h a lehetosegre var h felajanld. Sok sikert!
2012. máj. 20. 17:29
 5/10 A kérdező kommentje:
4-es.Hát ez az! Fogalmam sincs...azért nem merem konkrétan megkérdezni...mióta nincs,nyugi van.de hiányzik.Mikor volt,tiszta ideg voltam egyfolytában,mert tudtam hogy megcsal,de nem vallotta be.Nem hiszem ,hogy tudnék bízni benne.Ha visszafogadnám,újra kezdődne minden rossz...de így sem jó....pffff....nehéz
2012. máj. 20. 17:33
 6/10 anonim ***** válasza:

Neked fogalmad sincs. Idegenként meg pláne, mit lehetne gondolni? Csak azt írom, ami nyilvánvalónak tűnik.

Te is (ti is), meg a másik nő is fontos (volt) neki valamilyen szinten. A másik nő (volt) annyira fontos, hogy ne törődjön eléggé mindazzal, hogy ezzel a lépésével milyen károkat okoz a családjában. Most az ő szempontjából nem kerek a világ.

Szerintem ha elolvasol bármilyen könyvet, ami a férfi és a női gondolkodás közti különbségről szól, abban meg fogod találni, hogy a férfiaknak, amikor egy problémával szembesülnek az a normális reakciójuk, hogy visszavonulnak a szó átvitt értelmében, de néha fizikailag is, amíg a problémát át nem gondolják. Addig kifejezetten nem szivesen beszélnek róla. Ellentétben a nőkkel, akiknél a kibeszélés a problémák természetes kezelése. Ennek fényében nem túl bölcs dolog volt tízszer megkérdezni tőle. Kétszer sem szabadott volna.Naná, hogy feszültebb lesz. Lehet, hogy érzelmileg éppen térne vissza hozzátok, és a tízszeri megkérdezéssel ezt tetted nehézzé neki.

Félreértés ne legyen. Téged hagytak el, és együttérzek veled. Csak nem gondolom, hogy ennek hangoztatásával tudnék segíteni.

2012. máj. 21. 11:34
 7/10 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os.Köszönöm.Sokat segítettél.
2012. máj. 21. 12:23
 8/10 bárd icintia válasza:
erre csak annyit mondok az ilyennel ne foglalkozz mert ha anyira szeretne beneteket nem ment volna más nőhöz a fiatokat enged had lássa de magad közelébe ne enged mert kibékülsz vele és megint megfogja tenni vagy meg is tette mellted csak most derült ki ki tudja mennyi ideje kavarnak a hátad mögött ne legyél buta rafinált legyél csinoskod menyél buliba stb tedd tönkre ahogy őő téged bocsi hogy ilyeneket irtam de nagyon felhuztam magam
2012. máj. 24. 18:55
 9/10 anonim ***** válasza:
6-os: igaz a női-férfi különbség, de ugyanazt elmondhatta volna a kérdezőnek amit te is itt leírtál. Kérdés, hogy elég önismerete nem volt hozzá vagy elég gerince nem. Alapvetően felelőtlen férjnek is, apának meg aztán főleg. Együttérzésem.
2012. júl. 4. 13:47
 10/10 anonim ***** válasza:

ma 13:47 Egyfelől majdnem biztos, hogy fogalma sem volt. Az ilyen helyzetekben a férfiak óriási többsége egyszerűen nem érti a nő viselkedését. Mellesleg a nőknél is igaz ez a nagy többségre, de valamivel jobb az arány, mint a férfiaknál.

Ezenkívül egy vitában meglehetősen nehéz az embernek magát kívülről szemlélnie, és ha kívülről is szemléli, és még érthetően el is tudja mondani, akkor sem valószínű, hogy a vitapartnere tőle ezt elfogadja. Erről a konkrét dologról nem gondolom, hogy gerinctelenség lett volna részéről. (Az egész helyzet általános értékelése már más tészta. Ennyi információból viszont én nem ítélnék meg egy embert).

Szerintem nem lett volna életszerű, ezt az elméletet előadnia, amikor a párja éppen a jogos, de nem túl bölcs provokatív kérdésével zaklatja. Olyan problémája volt, amiről nem juthatott eszébe, hogy a másik félnek nem világos. Ha látná a férfi- és a női logika közti különbséget, alighanem a helyzet sem áll elő.

2012. júl. 4. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!