Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan elvált férfi, aki segítene? Persze mindenki véleményét szivesen veszem!
Én elvált anyuka vagyok, de az én tippem:
1. Nem jött be az új nő és inkább visszajönne hozzád
2. valamit akar tőled, pl. rendezetlen anyagiakban, gyerektartás, láthatás, stb.
Tisztázni kellene, hogy mit akar: ha visszajönne hozzád, ez esetben visszafogadnád-e és megszakítana-e minden kapcsolatot a másikkal?
Neked fogalmad sincs. Idegenként meg pláne, mit lehetne gondolni? Csak azt írom, ami nyilvánvalónak tűnik.
Te is (ti is), meg a másik nő is fontos (volt) neki valamilyen szinten. A másik nő (volt) annyira fontos, hogy ne törődjön eléggé mindazzal, hogy ezzel a lépésével milyen károkat okoz a családjában. Most az ő szempontjából nem kerek a világ.
Szerintem ha elolvasol bármilyen könyvet, ami a férfi és a női gondolkodás közti különbségről szól, abban meg fogod találni, hogy a férfiaknak, amikor egy problémával szembesülnek az a normális reakciójuk, hogy visszavonulnak a szó átvitt értelmében, de néha fizikailag is, amíg a problémát át nem gondolják. Addig kifejezetten nem szivesen beszélnek róla. Ellentétben a nőkkel, akiknél a kibeszélés a problémák természetes kezelése. Ennek fényében nem túl bölcs dolog volt tízszer megkérdezni tőle. Kétszer sem szabadott volna.Naná, hogy feszültebb lesz. Lehet, hogy érzelmileg éppen térne vissza hozzátok, és a tízszeri megkérdezéssel ezt tetted nehézzé neki.
Félreértés ne legyen. Téged hagytak el, és együttérzek veled. Csak nem gondolom, hogy ennek hangoztatásával tudnék segíteni.
ma 13:47 Egyfelől majdnem biztos, hogy fogalma sem volt. Az ilyen helyzetekben a férfiak óriási többsége egyszerűen nem érti a nő viselkedését. Mellesleg a nőknél is igaz ez a nagy többségre, de valamivel jobb az arány, mint a férfiaknál.
Ezenkívül egy vitában meglehetősen nehéz az embernek magát kívülről szemlélnie, és ha kívülről is szemléli, és még érthetően el is tudja mondani, akkor sem valószínű, hogy a vitapartnere tőle ezt elfogadja. Erről a konkrét dologról nem gondolom, hogy gerinctelenség lett volna részéről. (Az egész helyzet általános értékelése már más tészta. Ennyi információból viszont én nem ítélnék meg egy embert).
Szerintem nem lett volna életszerű, ezt az elméletet előadnia, amikor a párja éppen a jogos, de nem túl bölcs provokatív kérdésével zaklatja. Olyan problémája volt, amiről nem juthatott eszébe, hogy a másik félnek nem világos. Ha látná a férfi- és a női logika közti különbséget, alighanem a helyzet sem áll elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!