Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan kezelnetek ezt a problemat?
Figyelt kérdés
hazassagban elunk mar 2 eve,egyszer megcsalt azt megbocsatottam neki nagyon nehezen,habar a fajdalom meg nem mult el,csak enyhult! a ferjem tobbet van tavol mint othoz,mar lassacskan tobbet latom a sogoromat aki velunk lakik mint ot,folyton uton van mindig csak dolgozik,ha ithon is van,akkor is csak alszik vagy tv-et nez,mar nem birom tovabb hogy ennyit magamra hagy.Hozza kell tennem hogy nem egy masik norol van szo,hanem a munkaja most nagyon sok lett,es szinte alig lassuk egymast! ha szemrehanyast teszek neki,mindig csak azt mondja hogy hat de kell a penz es hogy ertsem meg! de en mar ezt nem birom tovabb hogy szinte alig latom! mar nem vagyok boldog,szeretem nagyon de nem vagyok boldog igy,mar odalyig jutottam hogy azt kivannam hogy ne lgyen mit egyek,csak velem legyen!2012. ápr. 11. 19:40
1/8 anonim válasza:
Ha pedig a pénz hiányozna, akkor az lenne a baj. Próbáld meg inkább támogatni, nem szekálni még abban a kis időben is, mikor együtt lehetnétek. Te egyébként nem dolgozol? ( Ja és ha sok időd van, akkor légyszíves vedd elő a helyesírási szótárt. Erre a fogalmazásra, már alsóban is egyest kapnál. Bocsi!)
2/8 anonim válasza:
És akkor miből vennél ennivalót? Te dolgozol?
3/8 A kérdező kommentje:
most nem dolgozom es Romaniaban elek ezert van a sok helyes iras problema
2012. ápr. 11. 19:49
4/8 anonim válasza:
Akkor az a baj, hogy túl sok az időd. Próbálj valamilyen hasznos elfoglaltságot találni. Tanulj egy új szakmát vagy nyelvet, kezdj el varrni... stb. Foglald el magadat. Így nem tűnik majd olyan soknak, ha a párod odavan.
5/8 A kérdező kommentje:
de mar lelkileg ki vagyok hogy nem latom! nagyon hianyzik,van hogy 10 napot nem latom,aztan ithon van 1-2 napot es mar megint megy
2012. ápr. 11. 19:55
6/8 anonim válasza:
Ha te is dolgoznál, akkor neki nem kellene annyit és többet lehetnétek együtt.
7/8 anonim válasza:
Ne lovald bele magad egyre jobban, mert tényleg megbetegszel. Nem vagy egyedül ezzel a problémával. Nekem a párom Németországban dolgozik, két havonta látom. Hiányzik persze, nagyon. És tudom, hogy én is neki. De mindketten dolgozunk. Én most szerzem meg a második diplomámat, ezért maradtam itthon. Testvéremmel, barátnőkkel járok futni, tornázni, sokat olvasok és persze tanulok. Amikor beszélünk, akkor sem azzal terhelem, hogy jaj de hiányzol, mert tudom, hogy neki is nehezebb lenne. Próbálj meg felnőttként viselkedni, mert most inkább az önző kisgyerek számot adod elő.
8/8 anonim válasza:
önző kis dög vagy. értetek dolgozik nem?? akkor fogd be és inkább könnyitsd meg neki a helyzetét. még h szemrehányást teszel??? eszem megáll komolyan h ilyen nők vannak. és csodálod h anno megcsalt amikor tőled csak a picsogást kapja???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!