Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan kell elindítani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell elindítani egy válást? Mi az első teendő, hova kell menni, kihez kell fordulni, milyen iratok szükségesek a kérelem beadásához?

Figyelt kérdés
Sajnos aktuálissá vált a dolog, de nem tudom hogyan és merre induljak el a rögös jogi úton...
2012. ápr. 11. 17:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
mi mindenben megegyeztünk,így csak 2szer kellett bíróságra mennünk,de nagyon ajánlom neked az ügyvédetmert sok mindent nem tudhatsz,nekem sokat segített az ügyvéd.
2012. ápr. 11. 17:28
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha nincs gyerek és mindenben megegyeztek, akkor egy tárgyalás lesz. Ha gyerek van, akkor kettő. Ha vita van, akkor sok:)))
2012. ápr. 11. 17:31
 13/14 anonim ***** válasza:
az első tárgyalás a békítő,a másadiknál már kimondták a válást,van 1 gyermekem és mindenben megegyeztünk.elég gyors volt.szerencsére.ez 1 éve volt
2012. ápr. 11. 17:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Közös megegyezéssel, gyerekekkel 1 tárgyalás volt. Magyarország.hu-n ügyintézés menüben van keresetlevél-minta, szül.-i anyakönyviket és házassági anyakönyvit csatolod, bemész vele a bíróságra. Ha kell, ott kapsz papírt, amivel illetékmentességet kérhetsz (30000 ft az illeték)(önkormányzatnál kitöltik+te amit tudsz)Nekem a leadás után 1.5 hónappal volt a tárgyalás, 1. és utolsó, több gyerekkel, de megegyezéssel.
2012. ápr. 11. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!