Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontosak a tanúk egy tárgyaláson?
Figyelt kérdés
Éppen válok,de senki nem akar eljönni tanuskodni.2009. jún. 8. 10:41
1/3 anonim válasza:
Ki mondta hogy kellenek tanúk?
Van jelentősége, hogy kinek a hibájából váltok?
2/3 anonim válasza:
Nálunk kellettek tanúk. 3 darab :) Pedig az apa nem is volt jelen a gyermekelhelyezési peren, annyira nem érdekelte, csak ügygondnok volt, akinek hivatalból ott kell lennie és az apát képviselni, akár kéri, akár nem. Nekem a tanúim az anyukám, az egyik barátnőm és a kisfiam keresztanyja voltak és arról kérdezték őket, hogy megfelelően ellátom-e a fiam.
3/3 anonim válasza:
Szia,nagy jelentősége van a tanúnak mert jobban figyelembe veszi a bíróság a vallomásukat mint azt amit te elmondol a bíróságon.Persze nem szívesen mennek az emberek tanuskodni.Győzd meg hogy mennyíre fontos számodra hogy elmenjen tanunak és hoghy segítsen ebben.Én is elváltam,tanuim volt apám,anyám,testvérem és két barátnőm.Ezeket a bírónő figyelembe is vette a vallomásukat mert egyet vallottak.De a legjobb ha a tanú nem vérszerinti.Bizony nem könnyü a helyzeted mert nekem is sokat kellett győzködnöm hogy eljöjjenek.Nem beszélve róla hogy a tanunak megingadhatatlannak kell lennie és ne féljen az igazságot kimondania.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!