Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem meg a férjemet, hogy mondjon le a gyerekéről?
Még nem váltam el, a héten fogom beadni a keresetet. Viszont van már új párom, akivel azt beszéltük, hogy az lenne a legjobb ha a férjem lemondana a gyerekéről és tartásdíjat sem kell fizetnie.
Ennek 2 oka is van: Nagyon csúnyán bánik a lányommal, sokszor veri, üvöltözik vele, agresszív, szegény kislány már fél tőle.
A másik ok az, hogy mivel 1,5 éves, sokkal jobb lenne ha az új páromat szokná meg mint apját és úgy nőne fel.
Szerintetek mivel lehetne meggyőzni, hogy mondjon le a gyerekről?
Rosszul tudod, ha feljelented bántalmazásért és a bíróság elítéli a szüli felügyeleti jogát elveszíti, nem láthatja. De a gy.t.-t fizetnie kell.
A következő agresszív cselekedetnél hívd ki a rendőröket és kérj ellene távol tartási végzést. A távoltartás ideje alatt az apja nem látogathatja, nem léphet vele kapcsolatba.
Remélem a bíróság akkor majd eldönti.
Ha én nekimennék az tuti minden csontom törne. Ő 100 kg én meg 40. és ki látná el a gyereket? Ő semmit nem hajlandó vele csinálni csak bántani :(
Ezzel csak magad nyugtatod, hogy ő 10 kiló te meg 40.
Az én párom 110 kiló, de akkor is szanaszét verném rajta a nyújtófát.
...erdekes az, hogy egy ilyen kornyezetbol, egy ilyen agressziv emberrel egyutteles utan, az elso ffinak a karjaba borulsz, hiszen lelkileg serult lehetsz, es talan pihenesre lenne szukseged ahhoz, hogy helyesen tudj cselekedni, de ha nem jol erzem, akkor javits ki. S nem beszelve arrol, hogy egy pici babarol van szo, aki mindennek a tanuja, resztvevoje, akit eppen fojtogattak, te pedig annak voltal a tetlen tanuja, holott a rendorseget is kilehetett volna hivni pl.
Ha ez a tortenet valoban valos, s nem kamu, akkor valoban elszomorito az, hogy egy edesanya ezt vegig tudja nezni, amit egy csecsemovel csinalnak elotte, bantalmazzak,mivel ez a picike meg az!
Itt nem a nevvaltoztatasra van szukseg, hanem szereto szulokre van szuksege a picinek, akit talan a jovendobelid is bantalmazhat egy ido utan, s felo, hogy szinten tetlenul fogod vegig nezni azt, mert te felsz!
Tudod kedves kerdezo, egy szereto, gondoskodo edesanyara van szuksege a lanyodnak, aki a tuzbe is kepes menni, ha a gyermekerol van szo,
s nem egy pofontol ijed meg, s inkabb cserben hagyja a gyermeket!
Mert te nagyobbat kapnál?
Hát nem vagy mintaanya már bocs.
Szegény kisgyerek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!