Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van valakinek ötlete arra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valakinek ötlete arra, hogy hogyan győzzük meg a bírónőt, hogy 110 000 - 120 000 Ft-os gyerektartás meghaladja a gyerek szükségleteit? (Ennyi a 20%)

Figyelt kérdés
A párom gondos munkával összeállított egy hazugságlistát, miszerint a gyermekem ellátása 200eFt-ba kerül. Olyan dolgok is szerepelnek benne, amit soha nem vett meg, vagy olyan különórák, ahová nem jár a gyerek. A kapcsolattartásunk folyamatos... látom mit csinál. Szerintem 60 000 Ft bőven reális lenne. Nem sajnálom a gyerektől, de anyukától igen, aki az elmúlt évben pl. kocsit cserélt. Inkább megvenném neki én. Egy jó miskolci ügyvéd sem ártana (férfi! ) Köszönöm,
2012. febr. 28. 12:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/126 A kérdező kommentje:
A bíróság a számlanyitást, és a megtakarítás ötletét nem támogatja...
2012. febr. 28. 13:40
 22/126 anonim ***** válasza:
27%
Na a maradék 480000 meg a ti szükségleteiteket haladja meg, ki is a munkáltatód? Meg kellene győzni...
2012. febr. 28. 13:41
 23/126 anonim ***** válasza:
32%
Egy anya ennyiből gondoskodni fog a gyermeke jövőjéről. Nem hiszem, hogy havi 100000-et költ műkörmösre. Beszéld meg vele, hogy valamennyit tegyen neki félre, bár szerintem magától is tenné.
2012. febr. 28. 13:43
 24/126 anonim ***** válasza:
71%
Hah, hát ez elég vicces. Nálunk a gyerekelhelyezési perben max 20 ezer forintot ítélt meg a bírónő, az a 20 %. Mondanom sem kell, semmire nem elég!! A gyerek ebédje 8000 ft, és hol van még a napi szükséglet, gyümölcs, ruházkodás. Mindent én teremtek elő, mert még ezt a sz@r pénzt sem fizeti, kicseszésből! Amennyi pénzt Te írtál, mi abból élünk hárman!! Úgyhogy a feleséged jól átvág....
2012. febr. 28. 13:44
 25/126 anonim ***** válasza:
72%
Utolsó vagyok, ja és még annyit, hogy folyamatosan hangolja a gyereket ellenem a láthatáskor, hogy miért nem viszem moziba meg vidámparkba, meg sehova...nem érti meg, hogy vinném mindenhova, de nincs rá pénz!! Ha nekem ennyit adna az exem, királynő módjára nevelném a kislányomat!
2012. febr. 28. 13:46
 26/126 A kérdező kommentje:
Na-na-na! Azért álljon már meg a menet. Ebből a pénzből nekünk is van megtakarításunk, mert ugyebár nyögnyugdíjra nem számíthatunk. Nem a "nagy" fizetést kell kritizálni. Havonta 80eFt-ot költünk a boltban, kuponokat gyűjtögetünk,a legolcsóbb termékeket vesszük, akciózunk kb. 50eFt a munkába járás, van egy 60eFt-os lakáshitelünk, kb. ugyanennyi rezsink, a gyerekre meg kb. 40 eFt-ot költünk. Számoljunk:80+50+60+60+40= 290. A maradék 60 meg megy a megtakarításba. A hónap végi egyenleg 0.
2012. febr. 28. 13:46
 27/126 A kérdező kommentje:
Ez az összeg úgy jön ki, hogy benne van a jutalom. De még az a ruhapénz is, amit kizárólag zöld munkaruhára kell költeni. Mindenből számítják a 20%-ot
2012. febr. 28. 13:47
 28/126 anonim ***** válasza:
79%

nincs lehetőség nem pénzben fizetni mindent, hanem pl a gyermektartás egy részét lekötöd a bankban a gyerek nevére és ANYUKA SEM férhet hozzá, egy részéből meg te magad fizeted be amit kell, elteszed a számlát, be tudod mutatni, hogy gyerekre költöttél, x ezerét cipő, ruha, szakkör, iskolai holmik stb??

és egy normális összeget meg odaadsz az anyukának.

2012. febr. 28. 13:48
 29/126 A kérdező kommentje:
A bíróság dönt (az anyuka meséje alapján..., már felvetettem, de ilyen megoldásra esély sincs. Az anyuka ügyvédje erről hallani se akar. Kértem, hogy legyen 15 %. Elutasították...
2012. febr. 28. 13:50
 30/126 anonim ***** válasza:
23%

"A bíróság a számlanyitást, és a megtakarítás ötletét nem támogatja..."

Hallod, és ki a f*sznak kell arról tudni rajtad kívül, hogy a gyerekednek pénzt raksz félre? Lakástakarékosági számla, azt cső.

2012. febr. 28. 13:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!