Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van valakinek ötlete arra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valakinek ötlete arra, hogy hogyan győzzük meg a bírónőt, hogy 110 000 - 120 000 Ft-os gyerektartás meghaladja a gyerek szükségleteit? (Ennyi a 20%)

Figyelt kérdés
A párom gondos munkával összeállított egy hazugságlistát, miszerint a gyermekem ellátása 200eFt-ba kerül. Olyan dolgok is szerepelnek benne, amit soha nem vett meg, vagy olyan különórák, ahová nem jár a gyerek. A kapcsolattartásunk folyamatos... látom mit csinál. Szerintem 60 000 Ft bőven reális lenne. Nem sajnálom a gyerektől, de anyukától igen, aki az elmúlt évben pl. kocsit cserélt. Inkább megvenném neki én. Egy jó miskolci ügyvéd sem ártana (férfi! ) Köszönöm,
2012. febr. 28. 12:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/126 A kérdező kommentje:
Anyukával nem lehet egyezkedni... Csak az számít, hogy minél több Gyt-t kapjon. Állít valamit a bíróságon, és a bírónő simán bekajálja. Pedig rendes, tisztességes apa vagyok...
2012. febr. 28. 13:29
 12/126 A kérdező kommentje:
Van másik családom, és nem sajnálom a gyerekemtől. Csak nem tisztességes a másik gyerekemmel szemben, mert neki nem jut ennyi. Tudom nehéz egyedül. De a két gyerek között már most van különbség, pedig a kicsi még alig múlt egy éves.
2012. febr. 28. 13:31
 13/126 anonim ***** válasza:
35%
Ha ennyire sokat keres az apa, marad neki is bőven. Miért volna baj, ha a gyereke úgy indul az életbe, hogy van lakása pl.? Ne irígykedj, van nektek is bőven, inkábbörülj, hogy ilyen jól vagytok, és nem visz csődbe a gyerektartás. Az 1.-nek pedig: Azért életképtelen a voltfeleség egyedül,mert ha pl.otthon neveli a gyerekeket 8-9évig, nem találmunkát utána, vagy ha talál, nem végzettségének megfelelőt, hanem vmi minimálbéres sz.rt. Abból pedig nem tart el egy családot! Inkább a családfenntartónak nem kellene lelépni és sz.rban hagyni a családot, amikor rá vannak utalva! Engem is megfűzött a férjem,hogy legyen 3 gyerek, maradjak otthon 10 évig, aztán itthagyott a semmibe a gyerekekkel, most meg sír a szája, hogy gyerektartás címén fizetnie kell. 10 év után, 3 gyerekkel kapkodnak ám értem a munkaerőpiacon, hiába a diploma, nyelvvizsgák!Visszatérve: Havi 50000-et tegyen az anyafélre a gyereknek egy számlára, ha normális, ezt meg lehet vele beszélni, és így ugye teljesen rendben van?
 14/126 A kérdező kommentje:
Ötleteket várok, és nem kritikát :S
 15/126 A kérdező kommentje:
Ja, és azt a lakáskulcsot inkább én adnám a gyerekem kezébe. Engedtessék már meg hogy legyek jófej apja a gyerekemnek. Nonszensz, hogy majd anyuka villogjon az én pénzemen...
2012. febr. 28. 13:32
 16/126 anonim ***** válasza:
75%
Otthon neveli a gyereket 8-9 évig? Itt egy gyerekről van szó, ne kelljen már iskolás koráig otthon maradnia anyucinak.
2012. febr. 28. 13:37
 17/126 anonim ***** válasza:
70%
Dehogy megy el 100.000, főleg, hogy ugye ennek a duplája, mert anyuka is hozzáteszi a részét.. Az iskolai szakkörök általában ingyenesek, vagy havonta párezer forint, ha edzésre is jár mellé akkor az mondjuk havi 10.000. Tankönyveket csak egyszer kell kifizetni, akkor mondjuk 30.000, plusz tanszerek, iskolatáska, így kijön az 50.000, ami még mindig a fele annak, amit a kérdezőnek fizetnie kéne. Vitamin a gyereknek egy hónapra kb 1000ft, a bejárás bkv-val 4000ft/hó, a maradék meg elmegy ételre, vízre, villanyra. Tehát a leghúzósabb hónapban is kb 100-120.000-ből kijön a gyerek. Szerintem is fogadj ügyvédet, próbáld meg megoldani, hogy inkább megvedd a gyerekednek a dolgokat, mintsem anyukának fizess. Biztos megoldható, hogy fizess egy számlát, vagy vidd el a gyereket vásárolni, új ruhát, cipőt stb. vegyél neki, vagy fizesd a tankönyvei felét, csak egy jó ügyvéd kell hozzá.
2012. febr. 28. 13:37
 18/126 anonim ***** válasza:
68%
Az nem megoldás, ha a gyereked nevére nyitsz számlát, és oda rakod a gyerektartás feletti összeget? Te, meg a gyerek férhettek hozzá, az asszony nem.
2012. febr. 28. 13:38
 19/126 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon vicces, hogy csak az egyedülálló anyukák morognak, akik most minden férfit gyűlölnek és beszűkült a látókörük, a normális emberek megértik, mi a probléma. Fogjátok már fel, hogy nem a gyerektől sajnálja, simán ráköltene ennyit, ha tudná, hogy neki megy, de anyuka valószínűleg ötezresekkel szereti törölni a fenekét, erre kell neki a gyerektartás. Csak azért mert szült egy gyereket még nem lesz szent és sérthetetlen..
2012. febr. 28. 13:39
 20/126 A kérdező kommentje:

A gyerek nem él jól az általam fizetett gyerektartásból. Anyuka nem arra költi. Én pedig ezt nem nézem jó szemmel.

Még mindig hangsúlyozom, ötleteket várok. Aki kritizálni akar legyen szíves keressen más kérdést.

2012. febr. 28. 13:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!