Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válófélben lévő párom fél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válófélben lévő párom fél a kapcsolatunk nyilvános felvállásától, lényegében a bontóper van hátra, lehet valami hátránya pl. vagyonmegosztásnál?

Figyelt kérdés
A válópernél párom a felperes, férje egy tárgyalásra nem ment még el, a bírónő megmondta, ha nem megy el a következő tárgyalásra sem a férj, elválasztja Őket egymástól. Én már a beadott válóper után jöttem össze vele, e miatt is akik tudnak rólunk (munkahelyi kapcsolat) támadnak, pletykálnak stb. Ilyen esetben van-e jelentősége a válóper szempontjából a kapcsolatunknak??
2009. jún. 4. 07:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. A pletykából nem lesz semmi, ti úgyis tudjátok, hogy mi az igazság és ez számít.
2009. jún. 4. 08:49
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Az lehet, hogy ők tudják, de sajnos ez a bíróságnál kevés. Igen, lehet hátránya a párodnak ebből. Mert a (volt) férj valószínűleg azt fogja mondani, hogy emiatt ment tönkre a kapcsolatuk, sőt mindig vannak kedves jó barátok, akik igazolni is fogják neki ezt. Ha valóban úgy van, ahogy írtad, akkor várd ki, amíg meglesz a válás. Ha azután sem fogja felvállalni a kapcsolatotokat az baj, de addig ne erőltesd!
2009. jún. 4. 09:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi hátránya.Még, ha a házasság alatt kezdődött is a kapcsolatotok, annak semmi köze a vagyon megosztáshoz sem semmihez.Csak az amerikai filmekben van ilyen.Tökmindegy miért romlott meg egy kapcsolat, mármint a válóper szempontjából.
2009. jún. 4. 09:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha van gyermek, igenis lehet hátránya. Arról viszont nem ír a kérdező, hogy van e. Ilyenkor szokott az lenni, hogy az anya nem megfelelően gondozza a gyereket, mert pasizni járkál.
2009. jún. 4. 10:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Van gyerek, 13 éves. A kapcsolatnak nincs a magánéletre hátrányos jele, a szabadidő (tehát mindenféle kötelesség teljesítése után!!) és akkor is diszkréten tartjuk a kapcsolatot -de hát nincs titok a világban, mert egy klasszikus szerint: amit már ketten tudnak nem titok, tehát bárki megtudhatja. Bizonyíték nincs, de hát mint írták is tanút szerezni nem ügy.
2009. jún. 4. 10:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Nyugodtan legyél, a párod válóperes ügyére nincs kihatással, hogy van-e kapcsolata, vagy nincs.

A bírót nem érdekli, sőt, meg sem kérdi, miért ment tönkre a házasság, mert ez lényegtelen, még akkor is, ha az egyik fél erre hivatkozik.

A tárgyaláson nem az ide vezető okokat firtatják, ha nem hogy valamilyen megegyezés árán pontot tegyenek egy kapcsolat végére, ha az végképpen nem müködik.

A gyerek elhelyezés szempontjából csak akkor lenne gond, ha az Anya valóban nemtörödne a gyermekével, és olyan életvitelt folytatna, ami erkölcstelen, és negatívan hatna a gyermek fejlödésére.

Nézd, nekem is munkahelyi kapcsolatom van, mint talán oly sok embernek.

Ha nem vagytok képesek túltenni magatokat, a pletykákon, az a kapcsolatotok rovására fog menni.

2009. jún. 4. 12:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon leszóltak, pedig csak segíteni akartam. Egy barátnőm anno így veszítette el a gyereket, akit a tenyerén hordozott. Kiderült a kapcsolata és az apa haverjai elmentek tanúskodni, hogy rosszul bánt a gyerekkel, éjszaka egyedül hagyta a 8 éves gyereket a lakásban, mert ment a pasijához. Ezekből egy szó sem volt igaz, de mivel többen is tanúsították, elvették tőle a gyereket. Csak jót akartam, de tegyetek belátásotok szerint.
2009. jún. 4. 18:20
 8/8 anonim ***** válasza:

12:31 vagyok.

Lehet igazad van, de itt a gyermek 13 éves!!

Gondolom tud beszélni,,,

Tehát semmi esély a hamis tanúzásra.

2009. jún. 4. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!