Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti szerintetek, mi lenne a jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szerintetek, mi lenne a jó meg oldás?

Figyelt kérdés

A feleségemmel ép válni készülünk. Leg alább is külön élünk és azt mondta, hogy közös megyegyezéssel be adta válópert. A gondom az alábbi. Mivel van kettő kisgyermek, az egyik 17 hónapos , amásik lassan 7 éves. Számomra a család a feleségem a gyermekek a fontosak az életben.

Amikor voltam náluk beszélgettem a feleségemmel, nincs agresszió, veszekedés, meg értés. A szülei folyamatosan engem okoltak. A nagyobbik gyermekem jönni akart el velem. A kicsi , hát. A gondom az, hogy látom szenvedni a gyermekeket, és magam is. De, nem vagyok képes többet oda ki menni, nem tudnék a gyermekkel kint foglalkozni, hol. El hozni nem merem, mert tudom, hogy fályna neki , hogy vissza keljen mennie. Ha föl hívom érezni a hangján és el is mondja , hogy milyen szomorú. Panaszkodott, hogy már rossz, nincsenek abban az oviban barátai, magyarán mondva szenved. El fogtok itélni érte, de én sem tudom el nézni, hogy egy gyermek szenvedjen akaratom ellenére, másrészt én is csak szenvedek, sajnos autoagresszív vagyok.

Nem szertném, mint sok helyen a gyermek az áldozata mindennek.

Mondtam a feleségemnek, hogy mennyünk el egy nyugodt helyre, ahol a gyerekekkel lehetünk, de nem.

Sajnos lehet, hogy le kell mondjak róluk végleg. Ezt mondtam a feleségemnek is, hogy én nem fogom azt csinálni mint mások a gyermekükkel.

Inkább le mondok róluk. Lehet, sőtt biztos, hogy soha nem fogom látni őket. Tudom szánalmas vagyok, de ezt ne élje át senki sem. Sajnso nem csak ez a gond. Házasságunk alatt ki derült, hogy meddő vagyok. Szóval apa , az apa. De akkor is gyermekek.

Nem akarom föl vállalni ezt.

Tulajdonképp annyi a lehetőségem, hogy föl vállalom, mint egy tárgyat hurcolászom, vagy soha nem látom őket, vagy vége. Ha hurcolászom őket , akkor sérülnek jobban, sok ilyen esetet láttam, vagy megyszakíto akapcsolatot akaratom ellenére mindenkivel és kezdek új életet, hát nem azért születtem, hogy vége legyen az életemnek, de ki tudja.

De , amugy ezt nem lehet le írni, ahhoz több oldal kellene, hogy mindenki értse.

2012. febr. 2. 15:53
 1/6 anonim ***** válasza:
És ha már most szenvednek hogy nem látnak azt hogy dolgozzál fel hogy soha többé nem is hallasz róluk és ők se rólad? Aztán majd ha 18 évesek lesznek és odaállítanak hozzád mit mondasz nekik? ez nem kifogás amit ide leírtál, tulajdonképpen elég képmutató szöveg mert nem bírod látni hogy szenvednek de azért tulajdonképpen eldobnád őket magadtól a francba. Sok sz.art láttál, nekem sincsenek együtt a szüleim 5 éves korom óta és sokan megirigyelhetnék a gyerekkorom. Szerintem elég rossz a felfogásod.
2012. febr. 2. 16:23
 2/6 tetris ***** válasza:
Hoppá! Ha meddő vagy, akkor kitől vannak a gyerekek?
2012. febr. 2. 16:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Miiii?? Ne haragudj, de nem tudom értelmezni a sztorit. Meddő vagy? Most akkor nem tőled vannak a gyerekek? Mi a valódi kérdés? Hogy látogasd őket vagy sem?
2012. febr. 2. 16:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Én ezt nem értem...
2012. febr. 2. 16:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem a te gyerekeid, nem kell látogatnod őket, a volt feleséged már nem akar veled élni, gyerektartást nem kell fizetned. Itt minden világos és egyértelmű. Próbáld meg elfelejteni őket. Nem tartozol annak a nőnek semmivel és a gyerekeinek sem. Kegyetlen tud lenni az élet, de vannak újabb lehetőségek mindig. Szia.
2012. febr. 2. 16:42
 6/6 anonim ***** válasza:
"Házasságunk alatt ki derült, hogy meddő vagyok" Most akkor miről is szól ez a történet? Te ki vagy ezeknek a gyerekeknek? A nevelőapjuk? Vagy mi van?
2012. febr. 2. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!