Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van erre lehetőség?
Figyelt kérdés
Válás alatt vagyok, és van egy aggodalmam. Mi a véleményetek? A kislányom másfél éves, és két éves korában vissza szeretnék menni dolgozni. A volt férjem nem dolgozik, otthon él a szüleivel. Szerintetek, ha válás során előrukkolna azzal, hogy Ő elmegy gyesre (hogy legyen pénze, és a gyerekkel is együtt legyen) van rá lehetősége? Hogy tudom ezt kikerülni? Nagyon nem lenne fair, ha ezt megtehetné!Hozzá teszem, 9hónapos kora óta egyedül nevelem, gyerektartást még soha nem kaptam, és látogatni sem jött már több mint egy hónapja. Ráadásul egyre anyásabb a kislány. De tudom, hogy képes lenne a férjem ezt az utat választani.2012. jan. 31. 08:29
1/4 anonim válasza:
Még ha be is jelentené, akkor sem lenne sok esélye arra, hogy megkapja a szülői felügyeleti jogot. Főleg úgy, hogy az utóbbi hónapokban nem is látogatta. Nyugodj meg, nem lesz ebből semmi probléma.
2/4 anonim válasza:
Menj el ingyenes jogi tanácsadásra, ott majd mindent megtudsz. Biztos van ott ahol laksz csak érdeklődj utána az önkormányzatnál. Általában 2 hetente szokott lenni, de utána kell érdeklődni minden településen más.
Így első blikkre azt mondom nem veheti igénybe ezt az utat a férjed, de mivel nem vagyok jártas a jogban és ezen az oldalon az emberek zöme sem, ezért mindenképp keress fel szakembert.
3/4 anonim válasza:
Nem szívesen szakítanak el anyától gyereket, pláne ilyen kicsit.Ráadásul te nevelted eddig is, ezen sem szoktak változtatni. Szerintem esélytelen az apuka, hacsak nem vagy kezelhetetlen pszihiátriai beteg,bizonyíthatóan alkoholista, drogos.
4/4 anonim válasza:
Ne aggódj! 3 éves koráig mindenképp az anyánál ahgyják a gyereket, hacsak nincs valami súlyos defektje (pl: alkohol, drog). Ha neked ilyen nincs, nem kell aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!