Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Első fokon vesztettem a gyerek elhelyezést (anyaként) Egyébként rendezettek a körülményeim. (lakás, állás, stb. ) Nincsenek alkohol drog és egyéb problémáim. Teljesen normális életvitelt folytatok!
11-essel egyetértek. Bár minden helyzet más és más. De nekem is az lenne a kérdésem, hogy jellemző lehet apukára az agresszió? Akár feléd, vagy gyerek felé tett ilyet valaha is? Mert azért lássuk be, furcsa lenne, ha éveken át egy ártatlan emberként él, és amint megnyeri a gyermeket, elkezdi verni? Hát ez azért így elég meredek még kimondva is. :S
egyébként ezek szerint volt pszichológiai vizsgálat nálatok. ott mit mutattak ki apukán? és a gyermeken? kötődés kinél volt erősebb? Azért ezek is beleszámíthattak a végeredménybe.
Az meg, hogy lelkileg labilis vagy, hát néz ez nem egy jó dolog. nyilván ez is attól függ, hogy miket csináltál? lehet valaki úgyis labilis, hogy ököllel beveri a kocsi ajtót. De lehet úgy is labilis, hogy egyik nap szomorúbb vagyok, másik nap boldogabb. Gondolhatod, hogy az első verziót negatívként értékeli a bíróság. Tehát így, hogy lelkileg labilis valaki, azért az elég tág fogalom. Miket mondott a bíró neked? mivel magyarázta ezt az elméletét?
tudni kéne, hogy mik történtek abban a 2,5 évben!
szia, nagyon regi a kiiras, de olvastam a hozzaszolasokat. nekem is 4 het mulva lesz a dontes a gyermekelhelyezesrol, egy agressziv apa ellen. nagyon felek.
veled mi tortent miutan fellebbeztel ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!