Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek? Első fokon vesztet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Első fokon vesztettem a gyerek elhelyezést (anyaként) Egyébként rendezettek a körülményeim. (lakás, állás, stb. ) Nincsenek alkohol drog és egyéb problémáim. Teljesen normális életvitelt folytatok!

Figyelt kérdés
A bíró azt hozta érvként "ellenem" hogy labilis a lelki állapotom.2 és fél évig harcoltam a gyerekemért. (melyik anyát nem viselné meg ez a huza- vona? ) Most, hogy az apa kapta meg a gyereket folyamatosan "különös balesetek" érik a gyermeket és már az iskolában is észrevették, hogy valami nincs rendben otthon (nem vádaskodom mert nincs elég bizonyítékom) de mi van ha addig jól viselkedett amíg nem kapta meg a gyereket és most már azt hiszi terrorizálhatja mert vele maradt. Egy aggódó anya.
2012. jan. 23. 14:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
amikor még együtt voltatok bántotta a gyereket? agresszív volt? csak akkor hozd föl a bíróságnak a bántalmazást, hogyha teljesen biztos vagy benne.
2012. jan. 23. 19:08
 12/14 anonim ***** válasza:

11-essel egyetértek. Bár minden helyzet más és más. De nekem is az lenne a kérdésem, hogy jellemző lehet apukára az agresszió? Akár feléd, vagy gyerek felé tett ilyet valaha is? Mert azért lássuk be, furcsa lenne, ha éveken át egy ártatlan emberként él, és amint megnyeri a gyermeket, elkezdi verni? Hát ez azért így elég meredek még kimondva is. :S

egyébként ezek szerint volt pszichológiai vizsgálat nálatok. ott mit mutattak ki apukán? és a gyermeken? kötődés kinél volt erősebb? Azért ezek is beleszámíthattak a végeredménybe.

Az meg, hogy lelkileg labilis vagy, hát néz ez nem egy jó dolog. nyilván ez is attól függ, hogy miket csináltál? lehet valaki úgyis labilis, hogy ököllel beveri a kocsi ajtót. De lehet úgy is labilis, hogy egyik nap szomorúbb vagyok, másik nap boldogabb. Gondolhatod, hogy az első verziót negatívként értékeli a bíróság. Tehát így, hogy lelkileg labilis valaki, azért az elég tág fogalom. Miket mondott a bíró neked? mivel magyarázta ezt az elméletét?

tudni kéne, hogy mik történtek abban a 2,5 évben!

2012. jan. 24. 08:40
 13/14 anonim válasza:
Sajnos azt kell mondjam, hogy egy mára már elavult családjogi törvény és az erre alapozott bírói gyakorlat szerint mindig az anya a kedvezményezett a gyermekelhelyezés során. Kivéve a rendkívül szélsőséges eseteket. A labilis lelkiállapot nem indok. Vagy másról van szó, vagy annyira halmozott a labilisság, hogy nem teszi lehetővé a gyermeknevelést. Őszintén remélem, hogy te vagy a kivétel, aki erősíti a szabályt.
2012. febr. 9. 21:36
 14/14 anonim ***** válasza:

szia, nagyon regi a kiiras, de olvastam a hozzaszolasokat. nekem is 4 het mulva lesz a dontes a gyermekelhelyezesrol, egy agressziv apa ellen. nagyon felek.

veled mi tortent miutan fellebbeztel ?

2020. júl. 27. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!