Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltozhat egy férfi sokk hatás után?
Sziasztok.
Elhagytam a párom,és azóta azt szeretné visszamenjek.ez 3 hete történt hogy elmentem.Agresszív volt(egyszer meglökött de nem erőből inkább olyan figyelmeztetés féle képen)Kiabált és csúnyán beszélt.Féltékeny,önbizalom hiányos,elszámoltatott a telefonnal,emaileimmel,és sosem bízott meg bennem.
Azóta saját magától rájött a hibáira ő hol rontott és én is beláttam hogy az bolt a baj hogy mindent ráhagytam.
Megtud változni valaki agresszió téren?El tudja hagyni?nem emel többet kezet rám??Tud újra bízni aki rájött mit veszített???mert ő erre 100% ban rájött.Van valakinek jó és rossz tapasztalata kérem írjon!
Mindenki azt mondja ne menjek vissza mert a 2 gyermeknek sem volt jó,hisz kiabálásban voltak,kikészültek meg persze a költözéstől is de a barátnőm aki elég okos mondott anyit:hogy egy esély mindenkinek jár.A másik barátnőm 10 éves kapcsolatban van,nála a párja kb 7 évvel ezelött emelt rá kezet,de azóta sem soha.
Nem tudom eldönteni hogy szeretem e,vagy a nehézségektől való félelem miatt akarok vissza menni vagyis megfordult a fejemben.amikor eljöttem tudtam jól döntöttem de ahogy a párom változott elbizonytalanodtam tényleg jól döntöttem e?nem e kellene újabb esélyt adnom neki.kérlek irjatok tapasztalatokat 29 éves nő vagyok párom 24
Én nem mennék vissza. Innen a következő lépés a verés lenne. És te lennél az, akit ütnek, meg a gyerekek.
Az egy esélye meg megvolt már, és az eljátszotta.
Inkább egyedül békességben, mint párban terrorban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!