Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tart a gyermekelhelyezési per? 4 hós a fiam
A 19.48-as vok.Amit leírtam a lányom osz.társával történt meg.Én is elváltam,az enyémek mindig mennek az apjukhoz vagy 1 napra vagy ott is alszanak.De nekem minden megoldás jó,soha nem mondtam hogy nem mehetnek.Volt időszak amikor mindenért b***ott,de az elvem az hogy a gyerek nem tehet róla.Valaki azt írta hogy egy idő után elmaradnak(nem pont így írta de a lényeg uaz)az apukák.Hát sajna ez a nagy általánosság,persze ez sok mindentől függ.Az én gyerekeim ragaszkodnak az apjukhoz,mert keresi őket,ha nála vannak akkor foglalkozik velük,programokat csinál nekik.Azt nem mondom hogy soha semmi rosszat nem mondtam nekik az apjukra,de nem neveltem őket ellene.Ez fontos,mert ha nagyobb(ak)lesz(nek) a gyerekek nyugodtan a szemükbe lehet nézni,nem kell szégyelni az embernek magát olyan dolgokért amik nem igazak.Az enyémek 16,14 évesek 9 éve élünk külön,ők már "mindent" tudnak.
Erőt,kitartést kívánok ehhez az egészhez!!! :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!