Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnál tőle ha a helyemben lennél?
Szerintem amit leírtál, az tarthatatlan. Ugyanakkor azt is gondolom, hogy a szerelem pont hogy nem vak, hanem olyan dolgokat lát a másikban, amit senki más.
Szóval szerintem a válás helyett inkább valahogy ki kellene őt mozdítanod ebből a borzalmas állapotból. Párterápia?
Illetve valaki írta itt korábban, hogy depressziós és céltalan... Egyetértek. Meg kellene próbálni ügyesen olyan célokat kitűzni neki, amik reálisak és sikerélményei lehetnek tőle. Fontos az is, hogy érezze ő is fontos neked, nem csak a fiatok. Dicsérd meg mindenért, ami kedves tőle. Pl. azért is, ha leveszi a nadrágját mielőtt bedől az ágyba.
Röviden: kezeld úgy, mint egy kamaszt és próbáld megnevelni. :)
Nagyon nehéz helyzet az biztos. Viszont szerintem kommunikációval nagyon sok minden megváltozhat.
Ajánlom ezt a filmet:
Mintha anyámról olvastam volna.
Ugyan ilyen csak ő a durrogó részt kihagyja.
De ha a férjem is ilyen lenne gondolkodás nélkül válnék.
Gyorgyi28: Amiről te írsz, az akkor lenne jó, ha nem lenne mellette az, hogy agresszív is a férj.
Azonnali válás abban az esetben, ha megütötte, és nem is egyszer. Ezen nem szabad tovább gondolkodni.
" Dicsérd meg mindenért, ami kedves tőle. Pl. azért is, ha leveszi a nadrágját mielőtt bedől az ágyba. "
Már bocsi, de a kérdezőnek társra van szüksége, nem pedig ápolónőt játszani a retardáltak otthonában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!