Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Eldobtátok válás után az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eldobtátok válás után az esküvői emlékeket? /pl. fényképek, táviratok, stb. /

Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 09:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
én megtartottam. 32/n
2011. okt. 7. 09:13
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Valamikor nagyon szerettük egymást és együtt akartuk leélni az életünket. Hogy nem működött, az egy sajnálatos dolog, de attól még szép emlék a kapcsolatunk, az esküvőnk és a házasságunk boldog ideje is. Igaz, mikor rájöttünk, hogy nem megy együtt, megbeszéltük és szép csendben elváltunk. Nem volt harmadik, nem volt közös gyerek. Így nem jutottunk el a haragig, gyűlöletig, vádaskodásig. Sajnos tudom, hogy a mi példánk a kevésbé jellemző...

2011. okt. 7. 09:18
 3/13 anonim ***** válasza:
90%

Én nem tervezek válást, de nem dobnám ki, olyan szép vagyok rajtuk, pedig nincs jó fényképarcom.

Persze nem is nézegetném naponta.

De a képek nem tehetnek semmiről.

2011. okt. 7. 09:18
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem dobtam ki, el vannak suvasztva valahová (egyébként nem tudnám most hirtelen megmondani, hogy hová, azt hiszem a szüleimnél vannak, magunkhoz az új férjemmel nem venném az biztos). Az a múltam, az életem egy része volt, nem gondolnám, hogy szét kéne tépni és kidobni. Ráadásul nem is haraggal váltunk el.
2011. okt. 7. 09:34
 5/13 anonim ***** válasza:
Én mindent kiselejteztem. Lehet túl gonosz vagyok, de a jelenlegi párom nem nézte jó szemmel, és nem szerettem volna fájdítani a szívét. Szép volt, jó volt, de elmúlt. Új életet kezdtem, megváltoztam. És ehhez ez is kellett.
2011. okt. 7. 09:36
 6/13 anonim ***** válasza:
71%
Mielőtt összeházasodtunk, a férjemmel együtt elégettünk mindent, ami az exeinkre emlékeztet. Fényképeket, leveleket, mindent... Ültünk a tűz mellett szótlanul, és dobáltuk bele a régi életünket, és felszabadító, jó érzés volt! Nem akarnám, hogy egyszer az ő kezébe kerüljön az, amit egyszer régen más írt nekem, és én sem szeretném az esküvői képeit soha látni. Az emlékeinket a fejünkben tartjuk meg attól függően, érdemesek-e erre azok - de tárgyakat, ereklyéket nem őrzök más pasitól, mert már csak az az egy kell nekem, akim van. :)
2011. okt. 7. 11:27
 7/13 anonim ***** válasza:
62%

11:27

...és ha ezt a pasit teszed majd lapátra,

akkor meg ezeket az emlékeket is kidobod majd...

Öregségedre nem lesznek emlékeid!

2011. okt. 7. 12:30
 8/13 anonim ***** válasza:

természetesen nem

megvannak a képek,video

ez is az életem része

2011. okt. 7. 13:32
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

utolsó vagyok.

még annyit akartam,hogy az első esküvőm 21. a második 31 évesen volt.a második férjem tudja,hogy nem azért tartottam meg,mert az első férjem jelent nekem valamit.emlék

2011. okt. 7. 13:34
 10/13 anonim ***** válasza:
81%

12:30

Nem, ezt a pasit nem teszem lapátra, teljesen más mint a többi. Emlékeim a fejemben vannak mindenkiről, nem tárgyakban mérendő az élet.

2011. okt. 7. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!