Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barbi5110 kérdése:
Mennyibe kerül a válás utánni név változtatás?
Figyelt kérdés
Okt.24.-én lesz a válásom napja és azt szeretném megtudni hogy a lakcím kártya, adó kártya, taj kártya,személyi igazolvány-on a név változtatásom menynibe fog kerülni? Csak válás után tudom ezeket elintézni ? Szeretném már vissza kapni a lánykori nevemet. KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET !2011. szept. 19. 11:15
1/3 anonim válasza:
Úgy tudom,hogy az adókártya és a TB kártya ingyenes és a bankban történő névváltoztatás is.A többiért viszont fizetni kell,csak sajnos azt nem tudom,hogy mennyit.De szerintem nem lehet olyan véresen nagy összeg.Nekem pár éve 5000 forintot kellett fizetnem új személyiért mikor elhagytam.Sok siket:)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D
2011. szept. 19. 19:06
3/3 anonim válasza:
Igen akkor kapod vissza a neved,ha az okmányirodába viszed a válásról a jogerős végzést.
lakcímkártya 500ft,személyi 1500,tb ingyenes adót nem tudom,jogsi azt hiszem 3000ft.Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!