Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Valaki ajánlana Budapesten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki ajánlana Budapesten egy nagyon jó ügyvédet, aki gyermekelhelyezési ügyekre specializálódott?

Figyelt kérdés
Eddig sem tudtunk megeggyezni soha az ex-emmel a gyerek ügyében, ig házasok sem voltunk. Soha nem támogatott anyagilag sem, most úgy érzem szükségem van egy jó ügyvédre, egydül nem bírok vele.
2009. ápr. 23. 16:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy bele kell egyeznie az apának, abba, hogy hová viszed a gyereket. Persze ez alatt a költözést gondolom.
2009. ápr. 23. 20:07
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Szia!!

En ajanlottam az elso irodat, a Szucs es Tarsait.

Igy, hogy tobbet tudok a sztorirol, foleg oket ajanlom, kozuluk is Dr. Szucs Andreat!! Az en ferjem kulfoldi, es en egy harmadik orszagban (tehat nem a ferjem orszaga es nem Mo.) elek a fiammal. Jo segitseget tudott nyujtani meg igy is, hogy a problemam orszaghatarokon at ivelt. Sok ugyved kuldott el, hogy eselytelen, de ez az ugyvedno meghallgatott, segitett, es mindenben en jartam jol!

2009. ápr. 23. 20:40
 13/26 anonim ***** válasza:
Én is ebben a helyzetben vagyok. Valaki eltudná mondani, hogy mennyit kell fizetni az ügyvédnek???
2009. júl. 31. 01:47
 14/26 anonim ***** válasza:
Valaki leírhatná, hogy ezek az ügyvédek mennyit kérnek pontosan!!!
2009. júl. 31. 02:51
 15/26 anonim ***** válasza:
Szia!Átlagban 80.000-ért vállalnak egy ügyet és perenként 10-20.000,amit kérnek.
2009. júl. 31. 07:51
 16/26 anonim ***** válasza:
És ez jó árnak számít? Mármint sok, vagy kevés??? Miből szűröm le, hogy jó-e az ügyvédem???
2009. júl. 31. 21:15
 17/26 A kérdező kommentje:
Én vagyok aki a kérdést eltette. Az én ügyvédem 80-100 között mondta az árat, az én ügyem befejeződött, mert az Apuka némi anyagi ellenszolgáltatás fejében hajlandó volt aláírni egy megállapodást, beleeggyezett dolgokba. A láthatást persze biztosítom Neki, havi egyszer külföldröl hozom haza a gyereket. Én tudom ajánlani az ügyvédet nélküle sokáig elhúzodott volna, márcsak a jogi tudatlanágom miatt is.
2009. júl. 31. 22:40
 18/26 anonim ***** válasza:
Orulok, hogy sikerult a dolog!!! Apuka alairta amit KELLett neki.
2009. aug. 2. 14:57
 19/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Priviben, vagy akár itt is, megadnád az elérhetőségét???

2009. aug. 2. 22:21
 20/26 A kérdező kommentje:

Bocsi a késöi válaszokért, de tényleg nagyon költözésben vagyunk! Apuka aláírt mindent amit kellett, vihetem a Lányom külföldre, aláírta az útlevélkéröjét, megeggyeztünk, mennyit fizet és hogy havonta egyszer látja a gyereket magyarországon. Ezzel felgyorsítottuk az ügyeket, azt is aláírta, hogy nem fog fellebbezni. Lesz még egy tárgyalás,oda már nem kell mennem, csak az ügyvédemnek, ahol ezt a megállapodást fogják jogeröre emelni, remélem!! Mi akkor már kint leszünk.

Az apuka mindezt azért tette, mert lemondtam egy évi tartásdíjról ill. készpénzt is kapott( nem keveset, de ez megérte!)

Az ügyvédem nevét privátban ok!?

2009. aug. 4. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!