Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet a barátnőm házassági szerződéssel?
Benne van a szerződésben, hogy akkor mekkora volt a ház? Mert ha igen, akkor a különbözetből szerintem jár neki.
De szerintem az egyetlen értelmes válasz a kérdésedre: irány az ügyvéd :(
hacsak nem fog itt válaszolni neked egy.
Minden jót a barátnődnek!
Jajj ne essen már kétségbe.Csak elő kell venni a józan paraszti észt. Hogyne járna neki, jóhogy már nem kisemmizi a f...szkalap férje
A szerződésbe beleírjuk a szóban forgó ingatlan minden létező paraméterét. Na az jár kizárólag a férjnek oszt csókolom. A többi meg közös.
Ügyvéd voltam, üdv.
Kedves Kérdező!
Én is ügyvéd vagyok (bár igyekszem finomabban írni, mint az előttem szóló). A bővítés bekerülési költségeinek fele jár a barátnődnek, a bővítés ugyanis közös vagyon - kivéve, ha a férj tudja bizonyítani, hogy kizárólag a különvagyonából történt (örökölte a pénzt vagy ajándékba kapta esetleg) -, és ennek megfelelően a barátnődnek pénz jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!