Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig az anyánál helyezi el a bíróság a gyereket váláskor?
Figyelt kérdés
Lehet h nem ide illő a kérdés, de nem találtam a megfelelő kategóriát.2011. júl. 23. 22:23
11/11 anonim válasza:
Hát kisgyereknél elég gáz, mert vita van meg minden. Nagyobbnál azért jó, mert megmondhatja, mit szeretne, de ez is csak akkor számít, ha van elég intelligenciája a két félnek, h elfogadja a gyerek akaratát, ellenben sajnos sokszor nincs, hanem az a jellemző, h a gyereken veszekszenek, végül a két fél megutálja egymást a gyerek meg sérül...
Kéne valami normálisabb szabályozás, pl ha a gyerek elmúlt 7 éves, akkor szerintem már elég beszámíthatóan el tudja dönteni, h melyik szülőjét szereti jobban, és akkor nem lenne ennyi csúnya válás sem. Vagy ki tudja...bocs kicsit eltértem a tárgytól!
Általában az anyáé lesz a gyerek felügyelete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!