Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mikorra tűzik ki az első tárgyalást?
Figyelt kérdés
Júli elején adtam be a válást.Most szabin van a bíróság.Szerintetek mikorra várható a tárgyalás.Minden esetben 2 tárgyalás van?2011. júl. 22. 09:52
11/19 anonim válasza:
Ne is reménykedj benne. Dec.-ben adtam be, májusban volt az 1., szept.-ben lesz a második tárgyalás, méghozzá úgy, hogy az alperes ismeretlen helyen tartózkodik, s igazoltan 3 éve nem éltünk együtt. Kisgyermek nekünk is volt,remélem szept.-ben már szétválasztanak, s hozzá tudok menni a páromhoz, akitől másfél héten belül születik meg a kisfiunk.
12/19 A kérdező kommentje:
Úristen,ezt nagyon elhúzták!!! :(
De gondolom ez bírótól is függhet,nem?Vagy hogy mennyi ügy van..reménykedek hogy minden jól fog menni..
2011. júl. 22. 11:48
13/19 anonim válasza:
Aztán még ott van,hogy kizárólagos felügyeleti jogot kell kérned,mert egyébként nem viheted ki a gyereket.Sajnos a törvény ezt mondja ki.Joga van a gyerekéhez,még ha nem látogatja akkor is.Én ezt is végig bicigliztem.
14/19 A kérdező kommentje:
igen azt tudom hogy kérni kell,azt nekem kell irásban megfogalmazni vagy a tárgyaláson kérni? én irtam egy ilyen papirt a kapcsolattartással együtt.
2011. júl. 22. 12:35
15/19 anonim válasza:
Azt ugyanúgy három példányban kell a bíróságon beadni,illetve a tárgyaláson is megemlíthetnéd a bírónak.Egyébként a területi gyámhivatalba is bemehetnél ott is tudnak segiteni,mert sok mindenben ők döntenek.
16/19 anonim válasza:
Én ma kaptam meg a válási papírt,októberre van kitűzve.
17/19 A kérdező kommentje:
Te biztos elöbb is adtad be..szeretnék már én is túl lenni rajta!esetleg ha még van valakinek valami infója számomra szt szivesen veszem! Köszönöm
2011. júl. 22. 15:56
18/19 anonim válasza:
15:21-es vagyok a férjem adta be július első hetében.
19/19 A kérdező kommentje:
15.21 ? az mi? én is megkaptam ma az idézetet sept.9re
nagyon bizom abban hogy idén lezárul :)
2011. júl. 22. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!