Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magánlevél és adóbevallás lehet válópernél bizonyíték?
Feleségem a válóperi tárgyaláson benyújtotta az én 2005-2006-os adóbevallásom, illetve a napokban nevemre érkezett levél tartalmát.Az ügyvédje ellen kezdeményezhetek etikai vizsgálatot a Kamaránál legalább a levéltitok sérelme miatt?Ha nem minősítik etikai vétségnek származhat belőle bajom?
Köszönöm a válaszokat.
Szia!
Nem sok értelmét látom egy 2005-ös bevallásnak most 2009-ben.Mit akar vele?Így első látásra a levéllel kapcsolatban az az érzésem,hogy Neked volt valakid,amit amúgy sem tagadsz.Félreértettem?Az tiszta,hogy ez sért de neki ebből mi haszna van?
Előző vagyok.Elolvastam megint a kérdésedet.
MIT IS KELL BIZONYÍTANI? Azt hiszem itt a lényeg maradt ki a történetből.
Amint fent írtam, szerintem aggályos az, hogy a feleségem levéltitok sértésével kreál bizonyítékot és erre a jogi képviselője nem figyelmezteti.Feljelenthetem- e az ügyvédjét a kamaránál?
Ez lenne a történet és egyben a kérdés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!