Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Magánlevél és adóbevallás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magánlevél és adóbevallás lehet válópernél bizonyíték?

Figyelt kérdés

Feleségem a válóperi tárgyaláson benyújtotta az én 2005-2006-os adóbevallásom, illetve a napokban nevemre érkezett levél tartalmát.Az ügyvédje ellen kezdeményezhetek etikai vizsgálatot a Kamaránál legalább a levéltitok sérelme miatt?Ha nem minősítik etikai vétségnek származhat belőle bajom?

Köszönöm a válaszokat.

2009. ápr. 2. 09:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Hazudni akartál gyerektartás-ügyben?
2009. ápr. 2. 10:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem.Akkor még vállalkozó voltam.2007 júniusától alkalmazottként dolgozom sokkal alacsonyabb munkabérért.A magánlevél tartalma azt bizonyítja, amit én sem tagadtam, ellenben fölbontotta, lefénymásolta, csatolta a keresetéhez.Mindezt a jogi képviselőjének tudtával.A levél tartalmát azóta sem kaptam meg.
2009. ápr. 2. 10:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem sok értelmét látom egy 2005-ös bevallásnak most 2009-ben.Mit akar vele?Így első látásra a levéllel kapcsolatban az az érzésem,hogy Neked volt valakid,amit amúgy sem tagadsz.Félreértettem?Az tiszta,hogy ez sért de neki ebből mi haszna van?

2009. ápr. 3. 11:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.Elolvastam megint a kérdésedet.

MIT IS KELL BIZONYÍTANI? Azt hiszem itt a lényeg maradt ki a történetből.

2009. ápr. 3. 11:52
 5/6 A kérdező kommentje:

Amint fent írtam, szerintem aggályos az, hogy a feleségem levéltitok sértésével kreál bizonyítékot és erre a jogi képviselője nem figyelmezteti.Feljelenthetem- e az ügyvédjét a kamaránál?

Ez lenne a történet és egyben a kérdés is.

2009. ápr. 4. 22:09
 6/6 A kérdező kommentje:
A levél egyszervezeti tagságot igazol, melyről a bíróságnak is tudomása van elejétől fogva.
2009. ápr. 4. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!